Flere podiepladser til Virum ved Vestegnens Sommerstævne

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Årets sidste stævne fandt sted i weekenden. Vestegnens Sommerstævne havde traditionen tro deltagelse at mange Virumspillere. Her er et udpluk af den mange kampe.

I Herre klasse 1 deltog Kevin Zhou og Oscar Alsted. Begge gik videre fra deres pulje, men måtte i kampen efter puljen (kvartfinalen) se sig slået.   

I Herre klasse 2 deltog Kevin Zhou, Felix Stahl Eriksen, Simon Torpe, Anders Stahl Eriksen og Erik Ambjørn. Kevin og Felix var de eneste der gik videre fra puljen. Herefter – i 1/8 finalen – sluttede det desværre for begge spillere. Kevin 11/8 i femte sæt og Felix i en 4-sætter

I Herre klasse 3 nåede Erik Ambjørn 1/8-finalen, hvor Tonni He fik en stærk 2. plads i Herre klasse 5. I denne række var også med deltagelse af Tue Dyekjær-Hansen, der tog 2. pladsen i B-finalen. I Herre klasse 6 var Jan Gabe på skamlen med en stærk 2. plads.

I ungdomsrækker var Virum godt repræsenteret. I Ungdom D (0-1800 rating) kom Simon Torpe helt tops med en flot 1. plads. Det samme formåede Philip Kiel Jakobsen i Ungdom G (0-1399 rating), hvor også Simon fik en 3. plads og Jonathan Kiel Jakobsen og Mikkel Radoor kom til kvartfinalen. Og endeligt i rækken Ungdom F, hvor August Kristensen og Liam Zhou stillede op. Begge gik flot videre til a-slutspillet i ungdom F. Liam tabte i 1/8-finalen til Valdemar Skøtt, Esbjerg, hvor August i kvartfinalen slog Hans Ernstsen, Amager, som har knap 90 ratingpoint mere end August, hvorefter August igen finder kampgejsten i semifinalen med en 3-2 sejr over Walter Therkildsen, Hvidovre. I finalen taber August 12-10 i 5. sæt. Tættere kan det ikke blive. Stort tillykke med sølvmedaljen!

Begge dage var der også double-turnering. I Åben A om lørdagen gik Oscar Alsted/Zacharias Al-Moalem hele vejen. Virum/Brøndby parret vandt flot turneringen over Aslan Milberg, Greve/Maks Daod Spuur, Brøndby i finalen. I turneringen udmærkede Mikkel Radoor og Philip Kiel Jakobsen sig ved at nå frem til kvartfinalen.

Makkerparret Mikkel Radoor og Philip Kiel Jakobsen nåede godt langt i den velbesatte doublerække.

Åben 1 om søndagen kom Anders Stahl Eriksen og Felix Stahl Eriksen længst af virumdeltagerne med en kvartfinale.