Pointstævner


Jeg vil gerne ud og spille stævner og bruge det som jeg har lærte til træning. Hvordan kommer jeg i gang?

Der er flere muligheder… 🙂

ØBTU’s Pointstævner er for dig, som lige er begyndt med bordtennis og som gerne vil ud og spille stævner. Stævnerne afholdes som 6 lokale stævner for nybegyndere. Du møder en masse nye bordtennis venner, som er på niveau med dig.

Følgende datoer er planlagt for sæsonen 2020/21:

    Pointstævnerne er pga. COVID-19 udsat/aflyst i sæsonen 2020/21

Hvordan kan jeg deltage?
Tal med din træner eller kontakt Emil Russel på mail eller mobil / 20125494, som kan hjælpe dig til at komme i gang. Er man lige startet til bordtennis og ejer ikke et bat vil der være muligt at låne ude til stævnerne. Deltagelse koster 30kr per stævne som betales ved tilmelding på Holdsport.

Sådan spilles der
Der spilles efter et system hvor spillerne hele tiden bliver reguleret op og ned, så du kommer til at spille mod andre på dit eget niveau. Spillerne inddeles efter spillestyrke i puljer á 6-7 spillere. Der spilles alle mod alle i puljerne, og efter hver runde rykker nr. 1 og 2 en pulje op, og nr. sidst og næstsidst rykker en pulje ned til næste runde.

Man behøver ikke at deltage hver gang, og desuden har du altid mulighed for at spille med selv om du ikke var med fra start. Nye spillere indsættes, hvor disse efter skøn styrkemæssigt hører hjemme.

Pointstævnerne afsluttes med et finalestævne.

Læs mere hos Bordtennis Danmark
Læs mere og følg med i resultaterne på BTDK’s hjemmeside