Bliv sponsor


Bliv en del af holdet, og støt Virum-Sorgenfri Bordtennisklub.

Vi tilbyder:

  • Øget synlighed i lokalområdet og på landsplan via pressedækning og gennem annoncering på klubbens hjemmeside og på applikationen Holdsport
  • Annoncering i kampprogrammer og i klubbens nyhedsbrev
  • Reklamer påtrykt spillernes tøj
  • Reklamer på bander
  • Orientering om klubbens hold og deres resultater
  • Arrangementer i forbindelse med klubbens hjemmekampe

Hvem er vi?

Virum-Sorgenfri Bordtennisklub er den mest vindende i dansk bordtennis med 18 danske seniormesterskaber. vi ønsker at fastholde denne status og målsætningen for de kommende sæsoner er derfor fortsat at blande sig i kampen om DM-guld og Europacup-deltagelse.

Virum-Sorgenfri Bordtennisklub ønsker at fastholde ambitionen om at skabe grundlag for at de bedste og mest talentfulde ungdomsspillere kan udvikle sig internt i klubben gerne til kompetente seniorspillere på elitedivisionsniveau. Virum-Sorgenfri Bordtennisklub er en stor klub med hold på alle niveauer så mulighederne er til stede. Det er Virum-Sorgenfri Bordtennisklubs målsætning at tilbyde de bedste ungdomsspillere omfattende deltagelse i stævner og holdturneringer på eliteniveau i ind- og udland.

Bliv sponsor i Virum Sorgenfri Bordtennisklub

Har du lyst til at være en del af en af Danmarks største og bedste bordtennisklubber er her muligheden for at være med til støtte den forsatte udvikling af klubben og det store arbejde, der gøres for ikke bare ungdommen i Virum, men i hele Lyngby Taarbæk kommune.

Klubben blev kåret til Årets Bordtennisklub af Dansk Bordtennis Union i 2019, og er med 20 senior holdmesterskaber og mest vindende klub ved DM Ungdom i 2019 en af Danmarks førende klubber…

Som sponsor vil du have mulighed for at få stor eksponering såvel lokalt som nationalt i forbindelse med klubbens deltagelse med hold i de bedste danske rækker samt deltagelse i diverse stævner rundt om i Danmark.

Ligeledes kan vi tilbyde en række muligheder for arrangementer og deltagelse i diverse events, som arrangeres  af klubben.

Vi kan tilbyde forskellige sponsorpakker til en værdi fra 2.500 – 40.000 kroner om året.

Er du interesseret i at vide mere, så kontakt Klaus Møller, tlf 4097 6672 eller John Sørensen, tlf 2053 4823 for en nærmere snak.