Pigeholdet


På pigeholdet indgår du i et rent pigehold og spiller samtidig på et af klubbens øvrige ungdomshold. Læs mere om konceptet for pigebordtennis i Virum her

Trænere: Pigeholdet varetages af Valeria Hachard, som har flere års erfaring med træning af ungdomsspillere og er tidligere estisk landsholdsspiller.

Aldersgruppe: Piger fra 8-12 år.

Dage og tider:
Se træningstiderne her

Hvad skal jeg have med? Vi forventer at alle møder op omklædt i sportstøj (gerne shorts og T-shirt) og indendørssko. Medbring desuden drikkedunk. I klubben kan man låne et bat.

Udstyr: Klubben har en aftale med Butterfly, som betyder at medlemmerne kan købe udstyr til fordelagtige priser. Vi anbefaler IKKE, at man køber sit bat uden at have modtaget vejledning fra en træner.

Deltagerpris: Til og med sommer 2021 er deltagelse gratis for nye medlemmer. Anden halvår af 2021 er kontingentet 950 kr. Dette inkluderer også din første stævnelicens. Introprisen betales på Holdsport.

Tilmelding: Sker på mail til petrovavaleria@hotmail.com jo før jo bedre, du kan dog nå at komme med, så længe der er plads på holdet.

Spørgsmål: Kontakt da Valeria Hachard (20 95 80 99) eller Sarah Lund Pedersen (22 80 3012).