Ungdom – træning og aktiviteterI Virum/Sorgenfri BTK ønsker vi, at der er gode rammer for alle. Det gælder dem der spiller for at have det sjovt, og dem der spiller og træner for at kunne opnå gode resultater.

Selv om kravene er forskellige fra spiller til spiller tillader vi os alligevel at stille en række krav til dig der spiller i VSBTK. Det gør vi fordi vi ønsker et sundt og udviklende klubmiljø. Det drejer sig blandt andet om, at man møder med en god indstilling, og viser respekt overfor både medspillere og trænere.

I VSBTK kan du udvikle dit bordtennisspil løbende gennem at træne med andre spillere på samme niveau og måske lidt ovre, der er med til at udvikle dig som bordtennisspiller.

VSBTK’s ungdomsafdeling har følgende træningshold:

Elite
Her træner de bedste ungdomsspillere med fokus på yderligere udvikling af spilerens spilkompetencer. Endvidere arbejdes der med områder som fysisk og mentale træning.

Spillerne på eliteholdet repræsenterer klubben på diverse ungdomsdivisions- og den regionale holdturnering, ligesom spillerne forventes at deltage i diverse stævner, som afvikles i løbet af sæsonen.

Som minimum skal spilleren træne to (2) gange om ugen og stille sig til rådighed for klubbens holdudtagelse såvel senior som ungdom.

Talent
Holdet er for spillere, der har ønsket at videreudvikle deres bordtennis og som er i en spillemæssig udvikling, der kan understøtte muligheden for at blive en del af elitetruppen i løbet af nogle sæsoner.

Spillere på talentholdet forventes at repræsentere klubben til diverse stævner og vil også kunne udtages til klubbens ungdomshold.

Der forventes, at spillerne træner mindst to (2) gange om ugen

Talent boblerne
Her træner spillere, som har vist interesse og talent i at udvikle deres bordtennis til at kunne indgå på klubbens talenthold – se nærmere beskrivelse ovenfor.

Holdet har til formål at forberede spilleren til at kunne indgå i træningen på Talentholdet, hvor der vil være større fokus på den bordtennistekniske udvikling og fysisk træning.

Øvede
Dette hold er primært for spillere, som har spillet bordtennis tidligere, og som ønsker at gå til bordtennis, fordi det er hyggeligt og fokus er mere på det sociale.

Her er dog stadigvæk fokus på udvikling af spilkompetencer med henblik på at blive bedre til bordtennis, og måske ønsket at komme videre til vores talenthold.

Yngre / Ældre
Dette er holdene (aldersopdelt), hvor du forsætter efter at have spillet på vores introhold eller har spillet lidt bordtennis andre steder.

Her forsætter vi med at udvikle dig som bordtennisspiller gennem at bygge på med diverse øvelser, så du bliver endnu bedre til at spille bordtennis.

Pt. tilbyder vi desværre ikke nogle introhold, men kører med venteliste, hvis der ikke er på plads på et hold.

Mikro
Dette er holdet for klubbens yngste spillere (10 år eller yngre), som synes at det er sjovt at spille bordtennis.

Fokus er på at få en god oplevelse af at gå til klubbordtennis, og fokus er på motorik, teknik og leg.

Pige
opdateres

Nyt ungdomsmedlem?
Senere på sæsonen starter vi et introhold for nye medlemmer. Information følger her på hjemmesiden.

For nuværende har vi også enkelte ledige pladser for mere erfarne ungdomsspillere.

Så kontakt John Vater Sørensen (helleogjohn@hotmail.com) i trænerteamet, som vil fortælle dig om mulighederne.

Individuelle lektioner
Flere af klubbens trænere tilbyder individuel undervisning. Udbyttet af sådan træning er stort, og det kan i høj grad anbefales.

For at høre mere om mulighederne indenfor individuel undervisning kontakt da cheftræner Valeria Hachard

Træningsoversigt for alle ungdomshold – Se oversigten længere nede på siden eller her

Andre aktiviteter i VSBTK’s ungdomsafdeling
Udover de ugentlige træning er der mulighed for at deltage i række spændende og sjove klubaktiviteter, som giver dig mulighed for at møde nye venner og få en masse gode oplevelser.

Således afholder klubben minimum en klubtur til et stort stævne i Danmark, som arrangeres som en weekendtur med overnatning og mulighed for at spille en masse bordtennis.

Endvidere afholder vi en juleturnering, ligesom årets klubmesterskaber og sommerlejr er aktiviteter, hvor klubbens ungdomsspilere møder hinanden på kryds og tværs.

Aktiviteterne arrangeres af VSBTK’s ungdomsudvalg i samarbejdet med klubbens trænerteam

Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte John Sørensen, ansvarlig for ungdomsafdelingen.

Træningstider og træningshold 2022/2023


Mandag 19.00-21.00 (kælder)

Tirsdag 17.00-18.30 (Kælder)

Onsdag 17.30-19.00 (fællestræning i hal 2)

Onsdag 19.00-21.00 (sal – by invitation)

Fredag 17.30-19.30 (kælder)

Her træner de bedste ungdomsspillere med fokus på yderligere udvikling af spilerens spilkompetencer. Endvidere arbejdes der med områder som fysisk og mentale træning.

Spillerne på eliteholdet repræsenterer klubben på diverse ungdomsdivisions- og den regionale holdturnering, ligesom spillerne forventes at deltage i diverse stævner, som afvikles i løbet af sæsonen.

Som minimum skal spilleren træne to (2) gange om ugen og stille sig til rådighed for klubbens holdudtagelse såvel senior som ungdom.