Ungdom – træning og aktiviteter ________________________________________

I Virum/Sorgenfri BTK ønsker vi, at der er gode rammer for alle. Det gælder dem der spiller for at have det sjovt, og dem der spiller og træner for at kunne opnå gode resultater.

Selv om kravene er forskellige fra spiller til spiller tillader vi os alligevel, at stille en række krav til dig der spiller i VSBTK. Det gør vi fordi vi ønsker et sundt og udviklende klubmiljø. Det drejer sig blandt andet om, at man møder med en god indstilling, og viser respekt overfor både medspillere og trænere.

Du kan læse mere om træningsholdene i VSBTK's ungdomsafdeling nederst på denne side.


Nyt ungdomsmedlem
Vi forventer primo 2021 at starte et introhold op for nye ungdomsmedlemmer. Information følger her på hjemmesiden.
For nuværende har vi fortsat enkelte ledige pladser på vores ordinære træningshold. Så kontakt vores cheftræner, David Hindersson, som vil forstælle dig om mulighederne.

Individuelle lektioner
Flere af klubbens trænere tilbyde individuel undervisning. Udbyttet af sådan træning er stort, og det kan i høj grad anbefales.
For at høre mere om mulighederne indenfor individuel undervisning kontakt da cheftræner, David Hindersson.

Info aften for ungdom, onsdag den 28. august 2019 (opdateres)
Se slides fra informationsmødet her
Se aktivitetsplanen her

Andre aktiviteter i VSBTK’s ungdomsafdeling
Udover de ugentlige træning er der mulighed for at deltage i række spændende og sjove klubaktiviteter, som giver dig mulighed for at møde nye venner og få en masse gode oplevelser.

Således afholder klubben minimum en klubtur til et stort stævne i Danmark, som arrangeres som en weekendtur med overnatning og mulighed for at spille en masse bordtennis.

Endvidere afholder vi en juleturnering, ligesom årets klubmesterskaber og sommerlejr er aktiviteter, hvor klubbens ungdomsspilere møder hinanden på kryds og tværs.

Aktiviteterne arrangeres af VSBTK’s ungdomsudvalg i samarbejdet med klubbens trænerteam

Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte John Sørensen, ansvarlig for ungdomsafdelingen og medlem af bestyrelsen.

OBS!!! læs mere om de midlertidige træningstider efter genåbningen og frem til sommerferien herTræningstider og træningshold 2020/2021 (obs! ikke aktuelle - opdateres efter sommerferien)


Mandag 19.00-21.00 (Kælder og salen)

Tirsdag 16.30-18.30 (Kælder og salen)

Onsdag 17.15-19.00 (Hal 2)

Fredag 17.00-19.00

 
Her træner de bedste ungdomsspillere med fokus på yderligere udvikling af spilerens spilkompetencer. Endvidere arbejdes der med områder som fysisk og mental træning. Spillerne på eliteholdet repræsenterer klubben på diverse ungdomsdivisionshold- og seniorhold i hhv. ØBTU/DBTU regi, ligesom spillerne forventes at deltage i diverse stævner, som afvikles i løbet af sæsonen. Som minimum skal spillerne træne to gange om ugen og stille sig til rådighed for klubbens holdudtagelse såvel senior som ungdom.