Solide præstationer til WTT-stævner af Emma, Sally og Emil

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Emma Vendelbo, Sally Lou og Emil Hasselbalch er alle tre på det danske ungdomslandshold. I den forgangne uge har de været til to WTT-turneringer. WTT står for World Table Tennis og er den absolutte øverste hylde inden for bordtennisverden. Der kan være stor forskel i niveauet til de enkelte WTT-stævner, og det var meget synligt at WTT Helsingborg og WTT Sandefjord var med deltagelse af den absolutte verdenselite. Ud over den europæiske elite, stillede særligt Taiwan og Sydkorea med deres bedste spillere, men der var også stærk repræsentation fra bl.a. Thailand, Puerto Rico og USA.

Forholdene er helt i top når det er WTT

Det var udtaget en stor landsholdstrup til de to WTT-stævner med deltagelse i U15, U17 og U19

Emma spillede både mixdouble og U19 single. I Helsingborg spillede hun mix med en tysker, i Sandefjord med landsholdsspiller Oliver Berntsen. Deres bedste resultat var 1/8 finale i Sandefjord (Emma/Oliver). Emma leverede et af de bedste resultater for Danmark ved at komme i kvartfinalen i U19 single i Helsingborg.

Emil stillede i single op i både U15 og U17 til begge stævner. Som årgang 2010 har Emil endnu et år i U15, så det var selvsagt hårdere og til tider ældre modstandere på den anden side af bordet. Emil formåede i U15 at gå videre fra puljen i Helsingborg, men trak derefter en stærk sydkoreaner i 1/32 finalen. I Sandefjord vandt Emil i U15 pulje over en stærk thailænder Thitaphat Preechayan (som senere nåede semifinalen), men var lidt uheldig ikke at gå videre fra puljen med få sæts margen.

Sally og Emil (begge Virum) spillede gode kampe til begge stævner og nåede henholdsvis 1/8 finalen og kvartfinalen i U15 mixdouble. Absolut godkendt.

Sally spillede ud over mixdouble også U17 og U15 single. Sally fik imidlertid ingen sejre med hjem i rækkerne. Alle tre spillere forbliver i Sandefjord hvor de deltager i de Nordeuropæiske mesterskaber.