Flotte resultater af vores ungdomshold i regionsturneringen

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

I sidste weekend blev der afholdt den afsluttende samling i den regionale ungdomsholdsturnering, hvor vi har haft deltagelse med fire (4) hold i år.

I ungdom over 12 år deltog vi et hold i A-rækken bestående af Christian Broch, Gustav Ravnholt Hansen, Jonathan Kiel Jakobsen, Simon Torpe m.fl. Holdet har haft en svær sæson, og det endte med hæderlig 5. plads ud af 8 hold i rækken.

I Ungdom under 12 år har vi haft VIRUM1 og VIRUM2 med i A-rækken for spillere under 12 år. Begge hold har vist flotte resultater i hele sæson og lå henholdsvis nr. 1 og 3 i rækken, inden den sidste runde, som blev spillet i Virumhallen.

VIRUM1, som var repræsenteret ved Phillip Kiel Jakobsen, Mikkel Radoor, Leo Holm Olsen og Erik Sand, har vist storspil siden første runde i turneringen, men skulle møde Roskilde i den sidste kamp, inden medaljerne kunne hænges om halsen.

VIRUM1 kunne nøjes med uafgjort for at sikre guldmedaljerne, men kom hurtigt bagud med 2-4 inden de sidste 4 singler skulle spilles. Phillip holdt nerverne i ro og vandt sine to sidste singler mod henholdsvis Elias Skajem (3-0) og Philip Rasmussen (3-1). På bordet ved siden af kæmpede Leo med de sidste kræfter i en super tæt kamp, hvor Leo fandt de sidste ressourcer frem og vandt 11-5 i 5. sæt og dermed 3-2 og sikrede holdet en uafgjort (5-5), som var nok til guldet.

VIRUM2, som i år bestod af Liam Zhou, Rishi Musham, Siddharth Senthill og Valdemar Buch Jensen, har kæmpet hele sæsonen og lå med 7 sejre i 13 matcher på en flot 3. plads. Nærmeste konkurrent var Brøndby, som var modstanderen i den sidste match i turneringen. Her viste VIRUM2 sig som fortjente vindere af bronzemedaljerne med en 6-4 sejr over Brøndby.

Dermed endte VIRUM1 og VIRUM 2 på henholdsvis en 1. og 3. plads i A-rækken, hvilket også afspejlede i 4 spillere i top-6 på Toplisten. Philip Kiel Jakobsen (1), Mikkel Radoor (3), Leo Holm Olsen (5) Siddharth Senthil (6).

I B-rækken havde vi tilmeldt VIRUM3, der primært bestod af nye spillere, som ikke havde prøvet at være med i holdturneringen før.

Holdet har ”fløjet lidt under radaren” i hele sæson, hvilket er ganske ufortjent. Med 10 sejre i 12 matcher og en samlet score på 21 ud af 24 point blev holdet en suveræn vinder af rækken med hele 4 point ned til sølvmedaljerne (Frederiksberg).

Holdet bestod af August Kristensen, Felix Blou, Alexander Rosenkrants Andersen og Julius Bach Fredensborg. De velfortjente guldmedaljer lød sig også afspejle i flotte placering på toplisten, hvor Julius blev en flot nr. 1 med 25 sejre i 27 kampe og August indtog 3. pladsen med 23 sejre i 24 kampe.

Afslutningsvis skal lyde et STORT TILLYKKE til holdene. Vi håber, at I vil være friske på at være med igen i den nye sæson. Ligeledes er der så stor TAK til de forældre (Karina, Kamilla, Hannah, Yongluan og Jakob), som tog tjansen som holdledere for de respektive hold. Jeres indsats er meget værdsat af klubben og gør det muligt, at vi kan tilbyde rigtige mange af vores ungdomsspillere muligheden for at spille på hold og udvikle nye kammeratskaber på tværs af træningsholdene i ungdomsafdelingen.