Flere mesterskaber til klubben!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Som om de ikke høstede nok danske mesterskaber ved Veteran DM forrige weekend, så kunne selvsamme Virum-bordtennisspillere Niels Ramberg og Henrik Vendelbo igen bringe medaljer med hjem fra et mesterskab. Denne gang var de to herre taget til de Nordeuropæiske mesterskaber i Finland. De deltagende lande var Danmark, Norge, Sverige, Finland, Grønland, Færøerne, Island, Estland, Letland og Litauen. 

I double 50+ spillede Henrik Vendelbo sammen med Oscar Søndberg, og i mixdouble 50+ sammen med Lilian Bierdaszkiewiez. Henrik var med sine makkere ikke favoritter, men formåede alligevel at komme helt til tops. Nordisk mester i 50+ i både mix og herre double. 

Henrik var topseedet i single, men den tidligere finske mester og mangeårige bedste finske spiller Pasi Valasti var en stor mundfuld i finalen. Henrik spillede imidlertid sit bedste i finalen og kunne hive endnu et mesterskab hjem – STORT TILLYKKE.

Også legenden Niels Ramberg var på pletten igen. Efter hans knæoperation for nogle måneder siden, viste han at han stadig er blandt de bedste på den internationale scene. Han vandt guld i både single og double i 75+, STORT TILLYKKE!