2. og 3. division forbliver i rækkerne næste sæson!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

I weekenden var der i den grad lagt op til spænding for Virum2 og Virum3 i henholdsvis 2. division og 3. division. Sæsonen igennem har begge hold kæmpet bravt i de stærke rækker, men det har været svært og ikke altid lige tippet over til Virums fordel. Både i 2. division og 3. division har holdene den seneste tid spillet nedrykningspil. For at blive oppe i rækkerne og undgå nedrykning. For Virum har det været særligt vigtigt at begge hold kunne blive, for at sikre et solidt udbud af rækker med en godt niveau for de mange både unge og ældre spillere, som klubben råder over på dette niveau. Klubben har rigtig mange spillere i ratingintervallet 2000-2400, som gerne spiller disse to rækker, og tilmed en del unge ‘løver’ på vej op, som også gerne snuser til rækkerne. DERFOR, var det meget afgørende at begge hold leverede det bedste de kunne og sikre klubben fortsat eksistens i de to rækker

3. division

Holdet bestående af Giulio Olivero, Anton Dong, Frederik Vater Sørensen og Kevin Zhou, var taget til Århus hvor Sisu3 og Esbjerg2 ventede. Holdet startede ud mod Sisu3. Som ventet var modstanden hård. Anton og Frederik tager en 5-sæt sejr i deres double, mens det desværre ikke gik for Giulio og Kevin. Lige efter tager Giulio en tæt single-sejr mod Jonathan Weiss, hvilket desværre var holdets sidste sejr i holdkampen. Frederik førte 10-8 i 5. sæt mod Laust, men kunne ikke få den hevet hjem heller, og marginalerne var generelt ikke med Virum i den holdkamp. Virum3 taber 2-8. Det betød endnu mere spænding. Virum3 skulle således vinde sidste kamp mod Esbjerg2, ellers var det nedrykning til Østserie. Virum3 steppede op og leverede en meget vigtig sikker sejr på 8-2. Efter to succesfulde doubler, og ellers fejlfrit spil, udover et nederlag til Kevin, og et til Frederik. Holdet var gode til at bakke hinanden op, og selvom det ikke var prangende fra morgenstunden, sluttede holdet glade og tilfredse af ✌️🕺🏓.

2. division

Nu var det op til 2. divisionsholdet at gøre deres. Hvis ikke holdet kunne holde sig oppe i 2. division, ville de rykke ned og presse Virums eget 3. divisionshold ud, således at Virum kun ville stå tilbage med et 3. divisionshold i næste sæson. Så Virum 2 var på en af de helt store redningsmissioner denne lørdag, så det var meget koncentreret andethold, der mødte op til kamp i Royal Stage i Hillerød. Andetholdet stillede med følgende hold til dagens holdkamp: Morten Hasselbalch, Christopher Normann, Theodor Rode Von Essen og Jesper Christensen. Første kamp var mod Tateni fra Ålborg, som var det eneste hold der inden runden lå under Virum 2, og var en “must win” kamp. Skulle man tabe denne holdkamp, så ville holdet rykke ned, men det lod ikke til at påvirke holdet, hvor Morten/Jesper napper den første double i 3 sæt, som kort efter følges op af Theodor og Christopher, der ligeledes vinder i 3 sæt. En drømmestart til Virum, og den skulle heldigvis fortsætte, da både Morten og Theodor vinder deres første singler i 4 sæt over Tatenis to bedste singlespillere. Christopher udbyggede føringen til 5-0 med endnu en 4-sæts sejr, mens Jesper måtte se sig slået i sin første single – også i 4 sæt. Dermed en 5-1 føring til Virum efter første singlerunde, og er nu blot 3 singler fra holdkampssejren. Theodor og Morten vinder begge to deres anden single tæt i 2 x 4 sæt mod de bedste fra Tateni, og man manglede nu derfor kun én sejr for holdkampen. Jesper tog revanche fra sin første og vandt flot kamp 2 i 3 sæt, men den nåede ikke at tælle, idet Christopher også vandt sin anden single i 4 sæt, hvilket sikrede en Virum-sejr på 8-1 i første holdkamp. Så langt så godt, og med denne holdsejr, så gav holdet sig selv muligheden for at blive i rækken, såfremt Virum2 kunne besejre Triton, der til kampen blandt andet havde den rutinerede deffer Carsten “Kosten” Jacobsen på holdkortet. Virum kom igen i denne holdkamp flyvende fra start, da Morten/Jesper vandt deres double komfortabelt 3-1, som blev efterfulgt af endnu en doublesejr af Christopher/Theodor med samme cifre. Et fremragende udgangspunkt for holdet, men Triton ville gerne lege med. Jesper lægger ud mod Tritons førstemand Carsten Jacobsen, og trods fin fight, så bliver det desværre til et nederlag i 4 sæt. Christopher taber samtidig også sin første single i 5 sæt. Stillingen er nu 2-2 inden Morten og Theodor skulle spille deres første single. Begge kampe var meget tætte, men heldigvis trækker både Morten og Theodor det længste strå, og vinder i henholdsvis 4 og 5 sæt. Dermed en Virumføring på 4-2 inden 2. singlerunde. Her stod Christopher overfor Tritons Carsten Jacobsen, og dette skulle vise sig at blive en gyser af en single, der bølgede frem og tilbage. Denne gang var heldet dog med Christopher, der får revanche fra sin første single og vinder i fem sæt. Samtidig så spiller Jesper sin anden single, og den ender desværre som den første med et snævert 4 sæt nederlag, hvilket giver en stilling på 5-3 til Virum. Morten og Theodor skulle nu ind og spille single nr. 2, og igen balancerede kampene på en knivsæg. Morten fighter formidabelt og er bagud 0-2, men kommer stærkt igen, og udligner til 2-2. Her kommer Morten så bagud 7-1 i femte, men formår igen at komme op til 8-7. Desværre for Morten så bliver det ikke til mere, og for første gang i dag må Morten se sig slået 11-8 i femte. Samtidig med dette, så udspillede der en næsten ligeså drabelig femtesætter ovre hos Theodor. Begge spillere fulgtes pænt ad op til 6-6 i 5. sæt, men Theodor var flyvende denne lørdag, og ender med at nappe sejren til sidst. Virum havde dermed en 6-4 føring med sig ind i den sidste singlerunde, og her var det blevet Mortens tur mod Carsten Jacobsen. Begge spillere var trætte gående ind til kampen, men med udsigt til en potentiel holdsejr forude, så fandt Morten de sidste procenter i tanken, og vinder over Tritons førstemand i 3 tætte sæt. Nu var Virum kun en sølle single fra sejren og den næsten “sikre” overlevelse. Den første der skulle forsøge på at lukke kampen var Christopher. Det starter rigtig godt for Christopher, der kommer foran 2-0, men hans modstander giver ikke op og bliver ved og udligner; 2-2. I femte sæt kommer Christopher foran 7-1. Tritonspilleren kæmper sig dog tilbage til 7-6, men kræfterne slipper også op her, og til sidst kan Christopher og resten af holdet række hænderne sejrrigt i vejret med en stærk holdsejr på 8-4 over Triton. Virum 2 ender derfor med en 6. plads i nedrykningsspillet, da Helsingør taber begge sine holdkampe i dag, og spillede sig dermed fri fra nedrykningen. Var holdet blevet nr. 7, så ville man faktisk også have undgået nedrykning, idet Roskildes 1. divisionshold rykkede ned. Under alle omstændigheder, så lykkedes redningsmissionen, og Virum 2 kan nu trygt forberede sig på 2 division efter sommerferien. MVP på holdet i dag blev Theodor, der gik ubesejret igennem sine 5 singler og to doubler.

Status: Således er Virum i den rigtig gode situation, at de i næste sæson har hold i:

  • Bordtennisligaen
  • 2. Division
  • 3. Division
  • Østserien
  • Serie 1
  • Serie 2
  • Serie 3