Martin Buch, Virum, Dansk mester 2024!!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

                                                                   

Martin Buch Andersen er danmarksmester i både Herre Single og Herre Double!

Martin, som har haft sin bordtenniskarriere i Virum og stadig spiller for Virum, trods sine år i de udenlandske ligaer, vandt for første gang danmarksmesterskabet i single for senior. Redaktionen fangede Martin på vej hjem fra de danske mesterskaber i bordtennis i Fredericia søndag eftermiddag. Og det var en glad Martin vi fik fat i. 

Virum BTK:Martin, stort tillykke med danmarksmesterskaberne, hvilke følelser går igennem kroppen her få timer efter denne fornemme titel og var det forventet

Martin: Den var på ingen måde forventet. Jeg har drømt om det, tænkt scenariet igennem og forberedt mig, muliggjort det for mig, men jeg havde bestemt ikke forventet det. Jeg er utrolig glad for titlen, det er en ubegribelig følelse. Det er en følelse af at det man har arbejdet på bærer frugt”

Virum BTK: Du mødte (igen) Allan Bentsen, i semifinalen, hvordan håndterede du denne svære kamp?”

Martin: Jeg var nervøs inden jeg skulle møde Allan. Jeg forsøgte at gå ind til kampen på samme måde som jeg går ind til alle andre kampe. Han var svær, han servede virkelig godt og jeg havde svært ved at returnere dem korte nok, så han fulgte op med en meget aggressiv forhånd på den første. Derfor var jeg tvunget til at stikke langt; var de bare halvlange, så var han rigtig god. Jeg var nede med matchbold i 6. sæt og han havde haft succes med kort side-under i min forhånd, så jeg tænkte at jeg måtte gøre noget andet og valgte et forhåndsflip. Normalt er jeg ikke god til det, men følte jeg blev nødt til det. Og det blev han overrasket over, så det gav pote med et offensivt mind-set. 

Virum BTK:Hvordan håndterede du finalen mod Tobias Rasmussen?”

Martin: Igen, samme forberedelse som til de andre kampe, dvs. mindfulness, opvarmning, taktik og være helt klar i hovedet og kroppen. Jeg gik ind til kampen med et positivt sind og selvtillid, og synes jeg var bedre end normalt i kort-kort og fik rykket ham godt rundt med lange stik. Jeg var nervøs, men jeg kunne også mærke at han var nervøs, så det gav mig ekstra selvtillid.

Virum BTK:Hvad tænker du at kunne tage med fra mesterskabet?”

Martin: Helt klart en masse selvtillid – det er vigtigt!”

STORT TILLYKKE TIL MARTIN!