Virum 5, som sidste år rykkede op fra Serie2 til Serie1, vil få det meget svært at holde sig i Serie1.

Virum 6, som sidste år rykkede op fra Serie3 til Serie2, formodes at klare sig rigtigt godt i Serie2.

Virum 7, som er et helt nyt hold, regnes med at kunne klare sig fremragende i Serie4.

Kampuge: 18 ud af 18:

Virum 4: Serie 1: Holdkaptajn Jes Arder

Jes Serie1 hold skulle i deres sidste regulære sæsonkamp en tur til Frederiksberg. Da Jes Virum4 hold allerede havde vundet rækken for 2 uger siden var der ikke noget at spille for udover æren og ratingpoint. Holdopstillingen var den samme som i sidste uge med kaptajn Jes, Niels Ramberg, Emil Russell og Oscar Alsted.

Den rutinerede double bestående af Jes og Niels besejrede modstanderne i bare 4 sæt – samtidig tabte ungdomsduoen Emil/Oscar deres kamp i 5 tætte sæt. Dermed var stillingen 1:1 før singlerne.

Både Emil og Niels var ude i 5-sæt gysere, og momentum ville være med holdet som ville vinde disse 2 kampe. Desværre for Virum blev det til nederlag til begge Virumspillere. Dermed var Virum4 kommet bagud med 1:3. Oscar og Jes svarede stærkt igen og kunne bringe stillingen tilbage til 3:3 med to 3-sæt sejre.

I anden runde var Niels endnu engang ude i 5 sæt, men denne gang kunne Niels vinde kampen og bringe Virum foran med 4:3. Emil og Jes vandt deres kampe efterfølgende i bare 3 sæt for en fin 6:3 føring. Oscar tabte desværre i 5 sæt, hvilket betød stillingen var en 6:4 føring før de sidste 4 singler.

Jes og Niels sikrede så holdsejren med to 4-sæt sejre – dermed var stillingen 8:4. Oscar tabte efterfølgende desværre igen i en 5-sæt krimi og så sluttede Emil aftenen af med en 4-sæt sejr. Dermed endte kampen 9:5.

Kaptajn Jes havde dermed en perfekt aften med 3 single sejre, Niels og Emil hentede begge 2 single sejre og Oscar vandt 1 af sine 3 kampe.

Nu afventer Jes kampprogrammet for den post-season kredskamp-turnering, som bliver offentliggjort på kommende mandag og så spilles direkte derefter.

Jes Virum4 hold ender sæsonen som nummer 1 og rykker dermed op i Østserien.

Virum 5: Serie 1: Holdkaptajn Christian Streit

Christians Virum5 hold havde med en sejr muligheden for at ende sæsonen på en 4.plads – hvis det ikke blev til en sejr i sidste runde på hjemmebane mod holdet på 9.pladsen Hillerød, ville man ende på en 5.plads. (Så ikke den store betydning…)

Kaptajn Streit havde valgt at stille op sammen med Virgil Baran, Christian Wieth og Gunni Rode. Streit/Gunni doublen var for stærk for modstanderne og det blev til en hurtig 3-sæt sejr. Virgil/ChristianW var ude i en dramatisk 5-sæt match som desværre gik tabt i sidste ende – dermed var stillingen 1:1 før singlerne.

Gunni fortsatte sit flotte spil og hentede en 3-sæt sejr for at bringe Virum foran med 2:1. Både Virgil og Christian W var efterfølgende ude i 5-sæt gysere, og det blev desværre til 2 nederlag. Dermed var stillingen nu 2:3. Heldigvis kunne kaptajn Streit med sin 4-sæt sejr bringe kampen tilbage til 3:3.

Gunni skulle så op mod deres stærkeste spiller og der var ikke noget af gøre….3 sæt senere førte Hillerød med 4:3. Virgil og ChristianW var endnu engang ude i tætte matches, men i modsætning til første runde, kunne nu begge Virumspillere hente 4-sæt sejre i land. Dermed var stillingen 5:4 og kaptajn Streit satte det 6.point på tavlen med en sikker 3-sæt sejr.

Med stillingen 6:4 skulle Gunni spille sin sidste kamp på denne aften. Det blev til en flot 3-sæt sejr for en 7:4 føring. Christian W spillede så mod deres stærkeste spiller og måtte acceptere et 4-sæt nederlag. Dermed var stillingen 7:5 og kun de 2-mest spillende Virum5 spillere igennem sæsonen var tilbage på kampprogrammet. Og både Virgil og kaptajn Streit sluttede sæsonen med 3-sæt sejre. Dermed var slutresultatet 9:5.

Kaptajn Streit havde en perfekt aften med 3 single sejre, Gunni og Virgil vandt begge 2 single kampe og Christian Wieth fik sikret sig 1 single sejr.

Virum5 ender dermed sæsonen på en 4.plads – langt bedre end man havde drømt om for 6 måneder siden !

Virum 6: Serie 2: Holdkaptajn Inga Merkyte

Virum6 er det eneste Virum seriehold tilbage, som stadig har noget at kæmpe for. Det er en kamp mellem 3 hold som ender på de 2 første pladser. Holdet som vinder rækken rykker direkte op og spiller kredskampe. Holdet som ender på 2.pladsen spiller kvalifikationsturnering til Serie1 samt kredskampe. Holdet på 3.pladsen får ikke mulighed for oprykning eller deltagelse i kredskampe. Det drejer sig om Hakoah, Glostrup og Virum. Glostrup og Hakoah skulle spille mod hinanden i onsdags. Allerede 2 dage før havde Virum muligheden for at sætte pres på begge hold ved at vinde point i København. Inga valgte følgende holdopstilling til denne sidste kamp i den regulære sæson: Henrik Guldahl, Filip Cwiklinski, Tamim Mahmoud og Erik Ambjørn.

Doublerne blev lige fordelt, da Erik/Tamim tabte deres kamp i 4 sæt samtidig med at Filip/Henrik kunne vinde deres match i 5 sæt. Dermed var stillingen 1:1 før singlerne.

Det var en stærk Henrik som startede singlerne og bragte Virum foran med 2:1 via sin 3-sæt sejr. Tamim fulgte godt op på dette momentum og sikrede sig en 4-sæt sejr for at øge føringen til 3:1. Føringen varede ikke længe, da både Filip (i 4 sæt) og Erik (i 5 sæt) tabte deres første opgør. Dermed var stillingen 3:3 efter den første runde.

I anden runde tabte Henrik og Tamim desværre deres matches – begge i 4 sæt – hvilket betød Virum nu var kommet i problemer, da man nu var bagud 3:5 og det krævede et stærkt comeback. Filip gjorde sit ved at vinde sin match i 3 sæt. Desværre tabte Erik efterfølgende sin match. Dermed var man stadig bagud med 2 – nu 4:6.

I den sidste runde af singlerne kunne Filip igen vinde sin single – igen i bare 3 sæt. Dermed var Virum kommet tættere på igen – nu 5:6. Tamim tabte efterfølgende i 4 sæt, hvilket betød stillingen nu var 5:7 med kun 2 singler tilbage. Nu skulle Erik og Henrik begge vinde deres kampe for bare at tage 1 point med hjem til Virum. Begge kampe skulle gå hele vejen til 5 sæt, så chancen var stadig til stede for at hente et uafgjort resultat. Desværre tabte begge Virumspillere deres kampe, og det betød at Virum havde tabt deres sidste holdkamp i denne regulære sæson med 5:9.

Filip vandt 2 ud af 3 singler, Tamim og Henrik vandt begge 1 ud af 3 singler og Erik måtte desværre tage hjem uden en eneste sejr.

Virum6 ender sæsonen nummer 2 og spiller dermed kredskampe og kvalifikationsturneringen til Serie1.

Virum 7: Serie 4: Holdkaptajn Peter Zimmermann

Virum7 skulle spille deres sidste kamp i den regulære sæson i mandags i Hillerød mod Hllerød9, som igennem hele sæsonen har ligget i top3. Virum7 havde ingenting at spille for, da man jo allerede for 2 uger siden havde sikret sig førstepladsen samt oprykningen til Serie3. Alligevel skulle kampen jo spilles. Peter havde valgt at stille op sammen med Kim W og Klaus Y.

Doublen blev spillet af Kim og Klaus, som kunne vinde deres double i 4 sæt. Dermed var favoritterne fra Virum kommet foran med 1:0.

I den første runde af singlerne blev det til sejre til både Klaus og Peter, i hhv. 4 og 3 sæt. Kim måtte desværre acceptere et 4-sæt nederlag. Dermed var Virum nu kommet foran med 3:1.

I anden runde af singlerne var det så Kim og Klaus som kunne hente sejre, Her blev det til 4 sæt for Kim og 3 til Klaus. Peter måtte sande et 3-sæt nederlag. Men det betød at Virum nu førte med 5:2 og det så endnu engang ud som en Virum7-sejr.

I sidste runde tabte Kim sin single i 5 sæt. Dermed var føringen reduceret til 5:3. Mere spænding kom dog ikke op, da både Peter og Klaus vandt deres sidste singler, i hhv. 4 og 5 sæt. Dermed havde Virum7 også vundet deres sidste kamp i denne sæson med 7:3. Holdet er således gået igennem deres første sæson med 15 sejre og 1 uafgjort og ikke et eneste nederlag.

Kampen i mandags gav Klaus 3 sejre, Peter 2 sejre og Kim 1 sejr. Nu venter der kredskampe på holdet, hvor der over de næste uger skal kæmpes mod de andre 1’ere og 2’ere fra de andre kredse i Serie4. Man må nok erkende at Virum7 med deres sæson må være een af favoritterne til at vinde disse kredskampe – men uanset hvordan holdet klarer sig er oprykningen til Serie3 allerede sikret, da det jo ikke har noget med kredskampene at gøre.

Peters Virum7 hold ender sæsonen som nummer 1 og rykker dermed op i Serie3.