Sally og Emil får bronze i holdkamp i Kroatien!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Det var med det yderste af neglene at det dansk/kroatiske mix-team sikrede bronze i U15-rækken til ETTU Croatia Open i dag. Torsdag eftermiddag spillede holdet bestående af Virums Sally Lou og Emil Hasselbalch, Esbjergs Malik Severinsen og kroatiske Nika Crnogaj mod Azerbaijan sig videre til semifinalen. Holdet vandt 6-3, hvor Emil vandt begge sine singler og Sally den ene af sine kampe. Sejren sendte holdet i seminalen mod 1. seedet Polen1. Det var for stor i mundfund og holdet tabte 5-0 (der bliver i finaleslutspillet spillet til det hold der først når 5 vundne kampe). I den podie-afgørende kamp om 3. pladsen skulle holdet spille mod Serbien/Kroatien. Og det blev en sand gyser. Holdet taber mix-doublen. Sally vinder den næste i femte sæt. Stillingen er 1-1. Malik vinder 3-0, Nika Crnogaj taber 3-0. Stillingen er 2-2. Emil vinder 3-1, Sally taber 3-1. Stillingen er nu 3-3. Malik bringer holdet foran 4-3, Crnogaj taber 3-0 og stillinger nu 4-4 . Emil skal spille den afgørende kamp – og vinder 3-0!!!

STORT TILLYKKE til det dansk-kroatiske hold!

Sally og Emil (th.) leverede en solid indsats ved holdturneringen i Kroatien. Emil formåede kun at tabe én single-kamp igennem holdturneringen. I U15 single er spillede Emil fredag pulje. Han gik videre som nr. 2 med to sejre og et nederlag. Videre i single spiller Emil lørdag 1/32 finalen i A-slutspillet, samt double med Malik Severinsen. Sally tabte to og vandt en i U15 single, hvilket gør hun spiller videre i B-slutspillet lørdag. Der spiller Sally også double med slovenske Ema Kacaniova.