Sally, Emil og de andre danskere er færdige i Kroatien

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Så er ETTU Croatia Open færdig for de danske deltagere. Sally Lou spillede U15 B-slutspil. Hun sad over i første kamp, vandt den næste, hvorefter det sluttede med et 3-0 nederlag til Enya Hu fra Schweiz. I double vandt Sally/Ema Kacaninova deres første kamp, men måtte se sig slået i anden kamp mod nogle stærke polakker. Emil Hasselbalch blev nr. 2 i sin pulje i U15. Derefter slog han Petar Zidaric, Kroatien 3-1. I 1/16 mødte Emil en af Østrigs bedste spillere Tobias Tischberger. Det blev en 5-sæts gyser som Emil tabte 11-9. I double tabte Emil/Malik i 1/8 finalen.

De danske spillere. Fra venstre Malik Severinsen (Esbjerg), Gustav Højslet (Ribe), Emil Hasselbalch (Virum), Sally Lou (Virum) og Marcus Jensen (Hillerød)