Emma Vendelbo med gode sejre til Sweden Tour Safir International

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Virums Emma Vendelbo var endnu en gang med det danske landshold til Sweden Tour stævne. Denne gang i Örebro. Emma har været travl på det senest. Først med landsholdet til Sweden Tour Eslöv, derefter landsholdslejr, og nu her Safir International i Örebro. Energien så imidlertid ikke til at være gået ud af ballonen – Emma leverede en meget konsistent indsats i de tre rækker hun var med i og fik nogle gode sejre med hjem. 

 

I dame elite vandt Emma sin 4-mandspulje, vinder derefter de næste to runder. Møder i 1/8 finalen Nomin Basaan og taber 2-3. I Dame 20 vinder Emma også sin pulje og de næste to kampe. Igen rammer Emma Basaan og taber her 3 x 13-11. Lige ved og næsten. Men det er heller ikke hvem som helst Emma taber til – Bassan ender med at vinde rækken. I Dame 18 vinder Emma igen sin pulje og de næste tre kampe, her iblandt over den 2. seedet Sir Benjegaard med 3-1. Emma når således semifinalen, hvor hun møder Gabriella Aaltonen. Emma mødte hende også om fredagen, hvor Emma slog hende. Som Emma udtrykker det: “En af de bedste sejre til stævnet”. Denne gang trak Gabriella dog det længste strå med en 3-1 sejr. 

Tillykke med de stærke resultater!