Sally Lou og Emil Hasselbalch med super start til Croatia Open

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Virums Sally Lou og Emil Hasselbalch repræsenterer Danmark ved ETTU-stævne i Kroatien. Med 19 nationer med i de to mulige rækker U13 og U15, er der godt fyldt op på dygtige spillere i hallen. 

Sally og Emil spillede i dag mix-team, hvor de spiller sammen med danske Malik Severinsen og kroatiske Nika Crnogaj. Først kamp var mod Kroatien3. Her vinder teamet 6-3. Emil og Sally vinder mix-doublen og begge vinder deres to singler. Anden kamp var mod et Serbisk/kroatisk hold. Igen en sejr på 6-3. Emil vinder igen begge singler. Sally vinder mix med Malik og en af sine singler. I tredje kamp møder teamet Bosnia and Herzegovina2. Teamet præsterer på øverste hylde med en 9-0 sejr! En god dag for teamet og Virumspillerne, hvor Emil vandt alle sine kampe og Sally kun tabte en. Torsdag den 22.02 er den sidste kamp i puljen mod Azerbaijan1. Med en sejr, og dansker-teamet kommer til at spille om de helt høje placeringer.