Sally og Emil er taget til Kroatien Open

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Virums to landsholdsspillere Sally Lou og Emil Hasselbalch er taget til ETTU Croatia Open, som starter den 21/2. Stævnet er meget stærk besat med rigtig mange deltagere fra 19 forskellige lande. Der venter udfordringer forude, ikke mindst for Emil, der er årgang 2010 og som må forvente at møde en del spillere fra årgang 2009.

Begge spillere spiller U15 single, Emil spiller double med Malik Severinsen, hvor det rutinerede makkerpar er seedet 7 ud af de 19 deltagende double-par. Sally spiller double med slovakiske Ema Kacaniova, og endelig spille Sally og Emil i mix-team med Malik og kroatiske Nika Crnogaj. I første holdkamp onsdag den 21.02 kom mix-teamet rigtig godt fra start med 6-3 sejr over Kroatien 3. Både Sally og Emil leverede på øverste hylde med mixdoublesejr og vandt begge deres singler. 

Fra Danmark er også Marcus Jensen og Gustav Højslet, som ud over U15 single, også spiller double sammen og spiller mix-team med to kroatiske spillere.

Videre held og lykke til danskerne!