Virum 5, som sidste år rykkede op fra Serie2 til Serie1, vil få det meget svært at holde sig i Serie1.

Virum 6, som sidste år rykkede op fra Serie3 til Serie2, formodes at klare sig rigtigt godt i Serie2.

Virum 7, som er et helt nyt hold, regnes med at kunne klare sig fremragende i Serie4.

Kampuge: 13 ud af 18:

Virum 4: Serie 1: Holdkaptajn Jes Arder

Jes Serie1 hold skulle en tur til Helsingør i onsdags og spille mod holdet som blev besejret i efteråret med hele 14:0. Dermed var Jes hold naturligvis kæmpe favorit endnu engang. Jes valgte at stille op sammen med Henrik Koch, Frederik Vater Sørensen og Oscar Alsted.

Jes/Henrik doublen satte tonen helt fra start med en sikker 3-sæt sejr. Ungdomsdoublen Frederik/Oscar havde mere besvær, men kunne i sidste ende i en 5-sæt match sikre Virum en 2:0 føring før singlerne.

I første runde af singlerne blev det til 4 Virumsejre – det blev kun til 1 tabt sæt i disse 4 singler (Jes). Føringen var dermed udbygget til 6:0.

Billedet ændrede sig ikke markant i anden runde af singlerne, hvor det endnu engang blev til udelukkende sejre. Men her måtte Oscar ud i 5 sæt og Henrik brugte 4 sæt. Kaptajn Jes og Frederik nøjedes med 3 sæt. Dermed var stillingen 10:0 og kampen var afgjort – men kunne Virum endnu engang klare en 14:0 sejr mod Helsingør som i efteråret?

Svaret er “ja” – de sidste 4 singler blev også vundet – her var det kun Jes og Frederik som begge tabte 1 sæt. Så slutstillingen var endnu engang en 14:0 sejr.

Næste kamp er på onsdag på hjemmebane mod København.

Virum 5: Serie 1: Holdkaptajn Christian Streit

Kaptajn Streit valgte at spille kampen hjemme i onsdags mod Helsingør sammen med Virgil Baran, Gunni Rode og reserve Filip Cwiklinski. Filip hører jo reelt set til Virum5, men han valgte at hjælpe med på Ingas hold i denne sæson, da Ingas hold pludselig blev ramt af masser af skader og diverse afbud. Kampen i efteråret blev tabt med 5:9, så det var klart fra start at det ville blive en svær holdkamp – og nu også uden spillere fra højere rangerede hold.

Kaptajn Streit/Gunni kom godt fra start i denne holdkamp og vandt doublen i bare 3 sæt. Virgil/Filip – som aldrig før havde spillet sammen – spillede en flot double og bragte kampen helt ud i 5 sæt før Virumdoublen måtte acceptere nederlaget, hvilket betød stillingen var 1:1 efter doublerne.

Virgil vandt sikkert sin første single i bare 3 sæt, og da Filip mod deres stærkeste modstander – i sin første Serie1 kamp – kunne hente en meget overraskende sejr, var en 3:1 føring en realitet. Da kaptajn Streit så vandt i 3 sæt, var føringen 4:1 og Gunni var ude i en vild 5-sæt match. Desværre blev 5.sæt tabt og så var føringen kun på 4:2.

I anden runde af singlerne blev det til 5-sæt nederlag til både Virgil og Filip. Dermed var stillingen 4:4 (og Helsingør havde vundet alle deres 4 kampe i 5 sæt – så det kunne også have stået 8:0). Gunni var så igen ude i 5 sæt, men denne gang var marginalerne på Gunnis side og Gunni kunne genetablere en Virumføring – nu 5:4. Kaptajn Streit vandt så i 4 sæt for en 6:4 føring med kun 4 singler tilbage.

Virgil og Filip tabte hurtigt deres kampe i sidste runde, og dermed var stillingen 6:6. Gunni var så også i sin sidste kamp ude i en 5-sæt match. Gunni førte endda 10:8 og havde 2 matchbolde for at give Virum en 7:6 føring med kun Streit-kampen tilbage. Desværre tabte Gunni de efterfølgende 4 dueller, hvilket betød 5.sæt gik tabt, og Helsingør havde taget en 7:6 føring. Nu var der kun 1 kamp tilbage og det var den situation holdkaptajn Streit altid ønsker sig – at have alt at spille for i den sidste kamp på aftenen. Og kaptajn Streit levede op til presset og 4 sæt senere var slutstillingen 7:7.

Kaptajn Streit havde dermed den perfekte individuelle aften med kun sejre. Gunni, Filip og Virgil vandt alle 1 ud af deres 3 single kampe.

Næste kamp er på kommende torsdag i Jægerspris mod førerholdet.

Virum 6: Serie 2: Holdkaptajn Inga Merkyte

I denne uge havde Virum6 ingen kamp – Ingas næste kamp er først 21.februar hjemme mod Glostrup. Stillingen på nuværende tidspunkt ser således ud:

Virum 7: Serie 4: Holdkaptajn Peter Zimmermann

Peters Serie4 hold skulle i onsdags tage imod Allerød på hjemmebane og Peter havde valgt følgende holdopstilling: Tue D-H, Kim W og Tonni H.

Det var en team beslutning at vælge Tue og Tonni til doublen – og det var en udmærket beslutning baseret på at 5 sæt senere havde Virum  taget en 1:0 føring.

I første runde af singlerne blev det så til 3 Virumsejre – kun Tonni tabte sæt (2 styk). Dermed havde Virum7 allerede en 4:0 føring med 6 kampe tilbage.

I anden runde af singlerne blev det endnu engang til 3 Virumsejre – kun Kim måtte afgive 1 sæt. Dermed var stillingen 7:0 og kampen var vundet.

Det skulle blive endnu bedre for Virum i sidste runde, hvor det blev til 3 klare 3-sæt sejre. Dermed var slutstillingen en 10:0 sejr.

Næste kamp for Virum7 er på kommende torsdag i Frederiksværk.