Sejre og nederlag i weekendens Drengeliga og Juniorliga

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

I weekenden blev der spillet både Drengeliga og Juniorliga kampe.

Drengeligaen bød på lokalopgør mellem Virum1 og Virum2. Virum1 (Felix, Seier, Mathias og Oscar) er på papiret klart stærkest og håber på at kæmpe med om medaljerne, men Virum2 (Linus, Silas, Simon (reserve for Artur) og Frederik kæmpede bragt med et knebent 6-8 nederlag. Efter sigende mange gode og tætte kampe. 

Stærkt kæmpende Virum2 med gejst og glæde:)

Virum1 spillede også mod stærke Amager1, som besejrede Virum1 med 10-4. Virum2 havde også endnu en kamp. Denne gang mod Amager2. Her kunne Virum2 sikre en god sejr med 8-6. Alt i alt må det siges at have været en rigtig god weekend for Virum2. Det betyder at stillingen lige nu er:

I Juniorligaen var der også to kampe i weekenden. Holdet har været meget amputeret i løbet af sæsonen med mange skader, sygdom og ‘forstyrrende’ internationale stævner. Derfor er det ikke helt gået som håbet. Søndag morgen var ingen undtagelse. Sygdom og skade reducerede dagens trop fra fem til tre spillere, og på trods af ellers mange spillere at trække på, lykkedes det ikke at stille med fire til første kamp mod Hillerød. Virum stillede således med Kevin Zhou, Emil Hasselbalch og William Warming. Nemmere blev det ikke da Hillerød stillede meget stærkt op. Virum tabte her 11-3. Til anden holdkamp fik Virum-holdet en overraskende hjælp. Klubbens ungdomsspiller Mikkel Radoor var taget med et andet hold til Hillerød for at varme kammeraterne op og heppe. Juniorliga-holdet så straks en god mulighed for at stille med fire frem for tre til den sidste kamp mod Roskilde. Og Mikkel var frisk og klar til at spille en holdkamp. Virum vandt 9-5….og Mikkel hjalp stærkt til med en sejr over Roskildes Mads Stjerne Pedersen. Ikke desto mindre må Virum nok konstatere at der er langt til den attraktive andenplads, som sikre deltagelse i slutspillet.