33 Virum-spillere var til Roskilde-stævne

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Ikke mindre end 33 spillere havde fundet vej til Roskilde Kongres center i weekenden. Her er nogle billedelige uddrag.

Anton Dong spillede med i Herre Elite om lørdagen. Anton leverede en god sejr i pulje over Hillerøds Carl Køngerskov. Anton tabte efter puljen i 1/8 efter puljen til Andreas Andersen i fire sæt

Theodor Rode var med i flere rækker. Nåede 1/8 i Junior Elite, U21 Elite og Senior Elite. I Senior Elite havde Theodor nogle gode sejre over Janus Bedsted, Gladsaxe og Jacob Pedersen, Næstved, og tabte en tæt 5-sætter til Næstveds Aron Wilson i 1/8 finalen.

 

Der stod Virum på tapet da Junior C finalen blev afviklet. Her Mads Hyldager mod Linus Lind Thomsen. Linus løb med sejren. Madsvendte stærkt tilbage i Junior B, som han vandt over Roskildes Anton Dilling. I denne rækken nåede Virums Christian Broch kvartfinalen, hvilket Christian gentog i U21 B rækken.

Philip Kiel Jakobsen med bl.a. en kvartfinale plads i Drenge B og Yngre Drenge A. 

Hubert (tv.) og Felix Blou (th.) til deres første rigtige stævne. Og det blev en stor succes. Her indtager de 2. og 3. pladsen i Yngre Drenge D.

U21 C – Mads og Christian i semifinalen. Mads løb med sejren her.

Frederik Vater Sørensen var hele weekend i Roskilde – som coach og spiller. Frederik spillede godt og nåede kvartfinalen i Kl. 1, hvor han i 1/8 endelig fik skovlen under Snorre fra Amager i en 5-sæts gyser. Frederik cementerede også sit værd til DM i U21 Elite ved endnu en gang at trække værdifulde kvalifikationspoint hjem med en 1/8 finaleplacering.