2 Youth Master 2024 medaljer med hjem til Virum

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

I weekenden var Sofus Andreasen, Emma Vendelbo, Sally Lou, Emil Hasselbalch og Oscar Alsted i aktion til årets Youth Master 2024. Det måske sværeste stævne på året, hvor der ingen nemme kampe er. Det er lige på og hårdt, og svært fra start. Med en stærk orkestrering og coaching af Virums Frederik Vater Sørensen, klarede Virum-spillerne sig godt med nedenstående placering. Tusinde tak til Frederik for at coache rigtig mange kampe i de to dage. 

 

 

2. plads: Emil Hasselbalch (Drenge 1)

3. plads: Emme Vendelbo (Dame Ungdom 1)

6. plads: Sally Lou (Dame Ungdom 1

7. plads: Sofus Andreasen (Junior Ungdom 1)

9. plads: Oscar Alsted (Drenge 2)

Emma var på forhånd seedet 4 til stævnet. Emma startede ud med 4 sejre i træk, heriblandt 3-1 over Josefina, Hvidovre (Josefina trak sig senere i turneringen grundet skade). Emma ‘s sejrsrække stoppede ved Maja Hansen, som vandt 11-6 i femte sæt, og derefter 3-0 til Mille Stoffregen. 5 sejre og 2 nederlag gav en flot bronzemedalje. TILLYKKE.

Efter en lidt nervøs og anspændt start med nederlag til Hillerøds Marcus Jensen, løsnede Emil op og fyrede op under kedlen. De efterfølgende 4 kampe vandt Emil uden af afgive et eneste sæt. Den 6. kamp var afgørende, og en 5-sætsgyser mod en til stævnet velspillende Jonathan Blom, endte 11-6 i sidste sæt til Emil. I den afgørende kamp stod Emil foran Malik Severinsen, Esbjerg. Begge havde tabt én kamp gennem tuneringen, så kampen afgjorde 1. og 2. pladsen. Emil vinder første sæt og har 9-7 i andet, men Malik hiver sættet hjem og således også de to næste. En flot sølvmedalje til Emil. TILLYKKE.

 

Sofus var med i den eksklusive række for de 8 bedste juniorspillere. Sofus var 4. seedet i den svære række, men bliver nummer 7. Resultatet lyder dårligere end Sofus’ egentlige præstation. Sofus spillede rigtig mange 5-sættere, men havde ikke marginalerne med sig. Bl.a. tabte han 18-16 i femte til Simon Vonebjerg, OB, og 11-9 i femte til Yassin Abdelmeguid, B 75. Sofus sluttede dog godt af med en sejr over Erik Høier, Gladsaxe.

Oscar Alsted var med for første gange til Youth Master. I rækken Drenge 2. 12 spillere havde kvalificeret sig her, hvor Oscar havde kvalificeret sig som nr. 6. Oscar hev nogle gode sejre hjem over Gustav Nielsen, OB, Viggo Bork, Amager, Sebastian Vigh, Brønshøj, Jonas Hansen, Allerød. Oscar var yderst tæt på en sejr mere, da han tabte 12-10 i femte til Zacharias Al-Moalem, Brøndby BC. En samlet 8. plads er bestemt godt gået.

Sally Lou var med i den ypperste Dame Ungdom 1 række. Sally er deltager nr. 7 ud af de i alt 8 deltagere. Sally bliver rigtig fint nr. 6. På sin vej slår Sally Marlene Dyrby, BTK Viby og Fiona Overgaard, Amager.