Virumspillere var til Sweden Tour stævne i Ängby, Stockholm

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Artur Kirsten var igen med til Sweden Tour stævnerne. Denne gang også i U13-team med Brøndbys Zacharias Al-Moalem. Drengene, som kun er årgang 2011, var i en god pulje. Det blev til én holdsejr og to nederlag. Artur deltog også i U12 og U14. I U12 kom Artur ikke videre fra puljen. Han vinder en enkelt 3-1 over Leo Lagerqvist, Västers BTK, men taber desværre to. I U14 var der også puljespil, men her var to nederlag for meget til at gå videre.

Emil Hasselbalch var med i tre rækker. Allerede fra om torsdagen var han med i U13-team med Malik Serverinsen, Esbjerg. Drengene kom direkte fra ETTU-stævne i Grækenland, hvor de vandt holdturneringen, så selvtilliden var i orden. Drengene viste da også fra start at de er svære at slå. De vandt puljen uden problemer. Kvartfinalen og semifinalen ligeså. I finalen skulle de møde nogle gode svenskere Albin Ingeström og William Olsson, som i deres semifinale netop havde slået Vidar Larsson og Emil Ellemann. Danskerne gik dog til stålet og vandt begge deres singler og fik i doublen vendt fra 0-2 til 3-2 og sikrede sig dermed guld – og værd at nævne, uden at tabe én kamp gennem turneringen!

Til dette stævne var der ingen U13, som ellers er Emils årgang, så han deltog i stedet i U14 og U16. I U14 vandt Emil sin pulje. Efter puljen sad Emil over, hvorefter Tobias Horpestad, Norge, var modstanderen i 1/16 finalen. Emil vinder her 3-1. I 1/8 ventede Vidar Larsson. Emil taber her 3-0.

I U16 var der puljespil med tre spillere i hver pulje. To videre. Emil taber første kamp mod rækkens 3. seedet, Ole Stål, Ängby SK. Anden kamp vinder Emil og går videre som nummer to. Der betød at Emil skulle møde en etter fra en anden pulje. Her ventede således danske Erik Høier. Emil taber desværre i femte sæt.

Emil/Malik har fundet en god opskrift på holdturnering. Parret har vundet de to seneste turneringer de har været med i.

Theodor Rode spillede også U16. Theodor var seedet i sin pulje og vandt den også ud større besvær. Theodor vinder de to næste efter puljen, bl.a. 3-1 over August Bröms, Norrtulls SK. Desværre blev det til et 3-0 nederlag efterfølgende til Sebastian Larsson. Theodor var også med i U18. Theodor går videre fra sin pulje. Herefter møder han Ferber Foos, Luxembourg. Theodor kommer godt fra start med en 1-0 føring, men taber 3-1. Theodor spillede også U20. Her var det knockout fra start. I første runde mødte Theodor svenske Peter Alestedt, IFK Täby BTK. Svenskerne var seedet, og var for hård modstand til Theodor. Det blev dog en god 5-sætter.

Emma Vendelbo var afsted med U21 Dame Junior landsholdet. Emma deltog i U18, U20 og Dame Elite. I U18 var Emma seedet til kvartfinalen, hvilket betød hun sad over i første runde i knockout systemet. I anden runde mødte hun Emilia Johansson, Sjömarkens BTK, som hun slår overbevisende 3-0. Herefter gik turen til Maria Girlea, Spårvägens BTK i kvartfinalen. Emma taber 3-0. Første sæt 15-13, hvilket måske udslagsgivende for den videre kamp.

I U20, som også var knockout system, mødte Emma i første runde Nellie Franzén, Halmstad BTK. Det blev en sikker 3-0 sejr. I anden runde stod Emma overfor den 1. seedet Leah Tveit Muskantor, Eslövs AI BTK. Her var der ikke så meget at gøre – 3-0 til svenskeren.

I Dame Elite var der puljespil. Emma finder alle sine tre kampe, bl.a. en god 5-sætskamp over Nomin Baasan, Eslövs AI BTK. Efter puljen sad Emma over og skulle i 1/8 finalen møde Maria Girlea, Spärvägens BTK. Emma vinder 3-1. I kvartfinalen tabte Emma 3-0 til Mathilda Hansson, Eslövs AI BTK. En kvartfinale i Dame Elite må sige at være godt gået!

Theo Dyekjær spillede U20 og Herre Elite. I U20 spillede Theo sig flot frem til kvartfinalen, hvor han tabte til Alve Sjövold, Ängby SK. I den svære Herre Elite var der først puljespil. Theo vinder alle sine tre kampe 3-0 og er sikkert videre. Theo vinder første kamp efter puljen, men må se sig slået 3-0 derefter til Marcus Johansson, Vetlanda BTK.

 

Næste Sweden Tour stævne er den 25./26. november 2023 i Karlskrona. På deltagerlisten fra Virum står allerede nu Artur Kirsten, Felix Stahl Eriksen, Emil Hasselbalch, Oscar Alsted, Mathias Kirchhercher, Kevin Zhou og Theodor Rode.

OBS! Sweden Tour Eslöv International 2024 (9.-11. februar 2024) vil for Virum-spillerne blive organiseret af Virum-Sorgenfri BTK. Dvs. organisering af række-tilmelding, overnatning, bespisning udbydes som fællestilmelding af Virum. Mere info kommer til Virum-spillerne.