Ugens Seriehold-runde: Vigtig sejr for Virum6

Virum 5, som sidste år rykkede op fra Serie2 til Serie1, vil få det meget svært at holde sig i Serie1.

Virum 6, som sidste år rykkede op fra Serie3 til Serie2, formodes at klare sig rigtigt godt i Serie2.

Virum 7, som er et helt nyt hold, regnes med at kunne klare sig fremragende i Serie4.

Kampuge: 4 ud af 18:

Virum 4: Serie 1: Holdkaptajn Jes Arder

Jes Serie1 hold var kæmpe favorit mod Helsingør. Jes havde samlet et stærkt hold omkring sig med Henrik Koch, Oscar Alsted og Morten Hasselbalch.

Det var en god start for Jes tropper med sikre 2 double sejre – både for Jes/Henrik men også for Morten/Oscar. Virum med en 2:0 føring.

Alle 4 singler i første runde blev vundet uden stor besvær. Og dermed var stillingen 6:0.

Kort tid efter var også de næste 4 singler vundet, og samme resultat blev det også i den sidste runde af singlerne. Dvs. en hurtig 14:0 sejr var sikret. Der blev kun tabt 3 sæt i hele holdkampen.

Dermed er Virum4 naturligvis stadig i spidsen af rækken, og det gælder bare med at fortsætte denne bedrift for hurtigst muligt at prøve at sikre oprykningen.

Næste kamp for Virum4 er udebanekampen kommende mandag hos København.

Virum 5: Serie 1: Holdkaptajn Christian Streit

Virum5 skulle møde det stærkere af de 2 Helsingør Serie1 hold på udebane, og Virum5 var også underdog til kampen. Kaptajn Streit havde valgt at stille op sammen med Christian Wieth, Virgil Baran og Thomas O. Larsen.

Virum startede stærkt og vandt begge doubler. Christian W/Christian S sikrede sig en double sejr præcis som Virgil/Thomas. Så en lidt overraskende 2:0 føring var dermed sikret.

Desværre kom Virum5 rigtigt øv fra start med singlerne hvor det blev til 4 nederlag. Dermed var Virum nu kommet bagud med 2:4.

I anden runde var det så kun holdkaptajn Christian S som kunne hente en sejr for Virum – dette betød at Virum var kommet i den svære situation: bagud 3:7 med kun 4 singler tilbage.

I sidste runde tabte Christian W og Thomas også deres sidste singler på dagen, hvilket betød et holdnederlag. Virgil og Christian S kunne så pynte på resultatet med 2 sejre.

Det betød et 5:9 nederlag. Udover de 2 doubler, var det dermed 2 Christian S sejre og 1 Virgil sejr som sammenlagt gav Virums 5 point. Desværre kunne Christian W og Thomas ikke vinde nogle singler denne aften.

Næste kamp bliver helt sikkert ikke lettere når man på onsdag møder Jægerspris stærkeste hold på hjemmebane. Den hårde kamp om at forsøge at undgå nedrykning fortsætter….

Virum 6: Serie 2: Holdkaptajn Inga Merkyte

Ingas Serie2 hold havde en hjemmebanekamp mod een af rivalerne som nok i sidste ende vil være en konkurrent om 2.pladsen i rækken – Hakoah 2. Holdkaptajn Inga havde valgt følgende holdopstilling: Henrik Guldahl, Anders Stahl Eriksen, Tamim Mahmoud og debutant for Virum: Filip Cwiklinski.

Også for Virum6 blev det til 2 double sejre – præcis som for Virum4 og Virum5. Her kunne Henrik/Filip vinde – præcis som Anders/Tamim.

Den første runde af singlerne var en spændende affære: Henrik forhøjede Virums føring hurtigt med en 3-sæt sejr til 3:0. Derefter tabte både Tamim og Filip deres singler i 5 sæt, hvilket betød føringen nu var reduceret til 3:2. Heldigvis kunne Anders sikre en 4-sæt sejr for at genetablere en 2-point føring med 4:2. 2. runde af singlerne blev også lige fordelt med sejre til Henrik og Filip, samt nederlag til Anders og Tamim. Dermed var stillingen 6:4.

I sidste runde tabte Tamim hurtigt i 3 sæt og Anders vandt lige så hurtigt – også i 3 sæt. Dermed var føringen på 7:5 med kun 2 singler tilbage. Både Henriks og Filips match gik hele vejen til 5.sæt. Filip tabte desværre, hvilket betød en 7:6 føring. Henrik kunne heldigvis vinde sit 5.sæt, hvilket betød en 8:6 Virum sejr.

Henrik kunne bidrage med 3 single sejre, Anders med 2 og Filip med 1. Tamim tabte desværre alle sine singler.

Dermed ser det fortsat rigtigt godt ud for Virum6 – især i kampen om 2. pladsen bag et stærkt Stefan 1 hold.

Næste kamp er tirsdag 14. november i Glostrup.

Virum 7: Serie 4: Holdkaptajn Peter Zimmermann

Peters Serie4 hold skulle en tur til Allerød. Holdopstillingen som blev valgt var: Tue D-K, Tonni H og debutant Jan G.

Eftersom Serieholdene fra Virum indtil videre havde vundet alle doubler i denne uge, skulle det ikke blive til en undtagelse her. Doublen Tonni/Tue vandt i bare 3 sæt. Dermed var stillingen 1:0 til Virum.

I første runde af singlerne var der ingen tvivl hvilket hold var styrkemæssigt stærkest og de 3 single sejre for Virum var aldrig rigitgt i fare.

I anden runde kunne denne 4:0 føring udbygges til 7:0 med endnu 3 sejre.

Og den sidste runde skulle vise sig ikke at ændre på dette billede. Dermed havde Virum7 vundet deres 3 kampe i træk – de sidste 2 med perfekte 10:0 cifre.

Dermed er det nu allerede klart at Virum7 som minimum spiller med om oprykningsmulighederne i denne række.

Næste kamp er nu på onsdag hjemme mod Frederiksværk, hvilket på nuværende tidspunkt ligner det absolutte topbrag i denne række.