Virums Drengeliga og Juniorliga var i kamp i weekenden

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

I Drengeligaen har Virum to hold med: Virum1 og Virum2. Virum1 består af Felix Stahl Eriksen, Oscar Alsted, Seier Søndergård og Mathias Kirchhecher. Holdet havde to kampe søndag. Kampene fandt sted i Odense og første modstander var netop OB1. Her kommer holdet bagud 2-1, men tager derfra godt fat og vinder 9-5. Holdet vinder en double, Oscar vinder tre kampe, Seier og Felix to hver og Mathias én. Derefter var det mod Roskilde, hvor holdet leverede en super indsats. En sikker 11-3 sejr! Holdet er nu godt placeret i toppen og rangerer som nr. 2 efter Amager1.

Også Virum2 var i aktion. De spillede først mod Brøndby. Brøndby manglede en spiller, så det gav håb for Virum2. Kampen ender i Golden Set. Virum2 tabte desværre. Derefter var det mod Hvidovre. Her fandt drengene det bedste frem og sikrede en sikker 10-4 sejr. Det betyder at Virum2 er nr. 6 over dermed lige over nedrykningsstregen.

Juniorligaholdet var også i aktion. Modstanderen var Hillerød, som i deres første kampe havde stillet meget stærkt. Derfor havde Virum forstærket holdet med Emma Vendelbo og Theodor Rode. Disse havde selskab af Kevin Zhou og Mads Hyldager. Hillerød stillede ikke med stærkeste mandskab og det blev en overbevisende sejr på 13-1 til Virum.