Ugens seriehold: Gyser på serie 4!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Skrevet af Christian Streit

 

Virum 4 er Serie1-holdet med målsætning om oprykining til Østserien.

Virum 5, som sidste år rykkede op fra Serie2 til Serie1, vil få det meget svært at holde sig i Serie1.

Virum 6, som sidste år rykkede op fra Serie3 til Serie2, formodes at klare sig rigtigt godt i Serie2.

Virum 7, som er et helt nyt hold, regnes med at kunne klare sig fremragende i Serie4.

 

Kampuge: 5 ud af 18:

 

Virum 4: Serie 1: Holdkaptajn Jes Arder

I mandags tog Jes Serie1 hold en tur til indre by for at møde København BTK 2. Jes havde endnu engang valgt 3 stærke medspillere: Henrik Koch, Frederik Vater Sørensen og Oscar Alsted (som havde sin kun anden holdkamp på serie 1. Som altid i denne række var Jes hold topfavorit:

Doublerne blev vundet med hhv. 4 sæt (Frederik/Oscar) samt 5 sæt (Jes/Henrik). Dermed var en god 2:0 udebaneføring blevet realitet.

I første runde af singlerne kunne Frederik, Jes og Henrik forhøje føringen fra 2:0 til 5:0. Oscar måtte desværre sande et nederlag i en 5-sæt gyser. Dermed var stillingen 5:1 efter de første singler.

I anden runde af singlerne fortsatte Frederik, Henrik og Jes deres dominans ved at vinde igen. Det var rigtigt flot at se at også Oscar kunne vinde sin single match – i 5 sæt – og dermed komme stærkt igen efter nederlaget i sin første match.

I sidste runde af singlerne var der så ingen slinger i valsen, da alle 4 Virumspillere formåede at vinde deres sidste singler. Dermed var slutresultatet en 13:1 udebanesejr, og Virum4 fortsætter kursen direkte mod Østserien.

Dermed havde Frederik, Jes og Henrik vundet alle kampe på denne aften, og Oscar sikrede 1 double sejr samt 2 single sejre.

Næste kamp er så onsdag 22. november hjemme mod Team Egedal.

Virum 5: Serie 1: Holdkaptajn Christian Streit

Christians Serie1-hold skulle mod et stærkt Jægerspris 1 hold hjemme i onsdags. Til denne kamp havde kaptajn Streit valgt at stille op sammen med Virgil Baran, Gunni Rode og debutant for Christians hold – ingen mindre end Morten Hasselbalch.

Morten Hasselbalch kunne med sin styrke hjælpe Christian S med at fortsætte sin 100% double winning statistik i denne sæson. Virgil/Gunni var lige ved at lande en kæmpe positiv overraskelse ved at vinde over 2 spillere med ca. sammenlagt 500 mere i rating. Desværre blev kampen tabt på trods af en 2:1 sætføring. Dermed var stillingen 1:1 efter doublerne.

I første runde af singlerne kunne Morten H – som forventet – hente en 3-sæt sejr. Virgil vandt også i 3 sæt mod deres reserve (eneste spiller med langt under 2000 i rating). Christian S og Gunni måtte acceptere klare nederlag. Dermed var stillingen 3:3 efter de første 4 singler.

I anden runde af singlerne var det endnu engang Morten H, som sikkert vandt i 3 sæt. Desværre blev det til 3 nederlag for de andre Virumspillere. Dermed var stillingen 4:6 med kun 4 singler tilbage.

I sidste runde blev det til den perfekte aften for Morten H med endnu en 3-sæt sejr. Dette bragte stillingen til 5:6. Gunni og Virgil kunne desværre ikke levere underdog sejre, hvilket betød stillingen hermed var 5:8. Holdkaptajn Christian kunne så kun pynte på resultatet med en 3-sæt sejr over deres reserve. Dermed var slutresultatet et 6:8 nederlag.

Morten H vandt alle sine 3 singler, Virgil og Christian S vandt hver 1 single, og Gunni desværre uden sejr på denne aften (men Gunni var også den eneste som ikke spillede mod deres reserve).

Næste kamp er tirsdag 21. november på udebane mod ingen mindre end Frederiksværk 1, hvor Virum5 endnu engang er kæmpe underdog.

Virum 6: Serie 2: Holdkaptajn Inga Merkyte

Ingas Serie2 hold spillede ingen kamp i denne uge – kampen blev rykket til næste uge og kommer med i referatet for kampuge 6.

Virum 7: Serie 4: Holdkaptajn Peter Zimmermann

Holdkaptajn Peter havde valgt følgende medspillere til topbraget: hjemmebanekampen i onsdags mod Frederiksværk: Tue D-H og debutant Kim W.

Aldrig før havde Tue og Kim spillet en double kamp med betydning og det kunne måske ses på resultatet som desværre blev til et 0:3 nederlag.

I den første runde af singlerne blev det til en klar sejr til Tue – og et lige så klart nederlag til Peter. Kim var ude i en nervepirrende 5-sæt match, hvilken Kim heldigvis i sidste ende kunne vinde. Dermed var stillingen 2:2 efter den første runde af singlerne.

I den anden runde af singlerne fortsatte Kim sit flotte spil og vandt i bare 3 sæt. Tue tabte desværre til den samme spiller som havde besejret Peter i første runde. Peter kom stærkt tilbage efter nederlaget i første kamp med en vigtig 5-sæt match. Dermed førte Virum 4:3 med kun 3 singler tilbage.

I sidste runde kunne Peter sikre en flot 3- sæt sejr for en 5:3 føring. Nu skulle bare Kim eller Tue vinde deres sidste kamp for en holdsejr i topbraget i denne række. Kim tabte desværre hurtigt mod den samme spiller som havde vundet over de 2 andre tidligere. Dermed var stillingen 5:4 med kun Tue tilbage. Tues kamp går hele vejen til 5.sæt. Så hele holdkampens resultat skulle afgøres i dette 5.sæt. Desværre var marginalerne ikke på Tues side, hvilket betød holdkampen sluttede 5:5.

Peter og Kim kunne begge bidrage med 2 sejre samt Tue med 1.

Næste kamp er tirsdag 21. november i Fredensborg.