Chokolade Cup 2023: 8 Virumspillere, 4xguld, 2xsølv og 3xbronze

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Københavns BTK Chocolate Cup (11. november 2023)

Skrevet af Christian Streit

Til dette mindre stævne som blev afholdt på Remisen i indre by var der alligevel en del Virumspillere tilmeldt: Julius Bach Fredensborg, Mikkel Radoor, Linus Lind Thomsen, Virgil Baran, Christian Streit, Simon Torpe, Jan Gabe og Morten Bach Jensen.

Hermed en oversigt hvordan disse 8 Virumspillere klarede sig:

Ydr/Ypg:

Julius spillede et fremragende puljespil som uden problemer gav Julius 3 sejre ud af 3 kampe og dermed en sikker plads i A-slutspillets kvartfinale: Her blev til en dominerende 3-sæt sejr mod Arthur Adamsen fra Amager. I semifinalen måtte Julius desværre sande et 4-sæt nederlag mod den senere vinder – Bertram Emil Vind Nordentoft fra København BTK. Men stadig stort tillykke med en flot bronzemedalje.

Dr/Pg:

Både Mikkel Radoor og Linus Lind Thomsen deltog i denne række – og begge Virumspillere var seedet i deres respektive puljer. Mikkel vandt uden de store problemer begge sine puljekampe for at sikre sig en plads i A-slutspillets semifinale. Linus vandt alle sine 3 kampe i puljen, hvilket betød Linus også sikrede sig en semifinaleplads i A-slutspillet. Begge Virumspillere vandt deres semifinaler uden at tabe et sæt, hvilket betød drømmefinalen mellem Mikkel og Linus var blevet en realitet. Der blev fightet for hvert duel og det skulle også vise sig at blive en spændende affære. Linus kunne dog sikre sig guldet med en 4-sæt sejr. Stort tillykke til begge Virumspillere – Linus med guldet og Mikkel med sølvet (forsidebillede)

Senior 3:

Senior 3 rækken var – som så ofte – rækken hvor vi kunne finde Virgil Baran og Christian Streit. Begge var seedet i deres puljer. Det blev også til udelukkende sejre i puljen for begge Virumspillere – Virgil tabte kun 1 sæt – og Christian gik igennem puljen uden at tabe et eneste sæt. Dette betød semifinalepladser til begge Virumspillere i A-slutspillet. Desværre tabte Virgil sin semifinale i 4 sæt mod Claus Rømer fra København BTK. Christian kunne vinde sin semifinale i bare 3 sæt. Dermed fik Christian fornøjelsen af Claus Rømer i den store finale. Og det lykkedes også Christian at tage revanche for sin holdkammerat Virgil, ved at besejre Claus Rømer i 3 sæt (11:8, 11:3 og 11:4) og dermed hente guldet til Virum uden at tabe et eneste sæt I denne række. Stort tillykke til Virgil med bronze og Christian med guld.

Åben B:

Jan Gabe spillede sit første stævne og det var dermed en flot indsats i puljespillet at sikre sig 1 sejr ud af 2 kampe, hvilket var nok for en plads i A-slutspillets kvartfinale. Her gav Jan sin bedste indsats men måtte acceptere et tæt 4-sæt nederlag (4.sæt med 11:13). Simon Torpe (årgang 2010) spillede også i Aben B rækken og med 3 flotte sejre i puljen var en kvartfinaleplads i A-slutspillet en realitet for Simon. Simon sikrede sig en flot 3-sæt sejr i kvartfinalen og med en 4-sæt sejr i semifinalen var pladsen i den store finale sikret. Og her kunne Niels Marker fra København BTK ikke stoppe Simon. Simon vandt finalen i 3 sæt og kunne kalde sig Åben B Champion. Stort tillykke, Simon !

Åben A:

Her mødtes så de højst-ratede spillere hinanden og den Åben-A topseedet spiller var Carsten S Nielsen fra København BTK. Nummer 2-seed var Virums Christian Streit og 3-seed var Virums Virgil Baran. Morten Bach Jensen fra Virum trak en svær pulje med nummer 1-seedet Carsten S Nielsen og tidligere Virumspiller Felix Buch Vural. Et knap nederlag til Carsten og en knap sejr over Felix, betød Morten havde sikret sig en A-slutspildsplads i kvartfinalen. Virgil vandt begge sine puljekampe for også at sikre sig sådan en kvartfinaleplads. Christian Streit kunne vinde begge sine puljekampe uden at tabe et sæt for en plads i semifinalen. Både Virgil og Morten vandt uden store problemer deres kvartfinaler, hvilket betød semifinalerne indeholdt de 3 Virumspillere samt topseedet Carsten S Nielsen fra København BTK. I det interne semifinale opgør mellem Morten og Christian kunne Christian booke en plads i finalen med endnu en 3-sæt sejr. I den anden semifinale blev det til en underdog sejr for en stærk-spillende Virgil. Dette betød Åben A-finalen var en ren Virumduel mellem holdkammeraterne og træningsvennerne Virgil og Christian. Det var klart før kampen at der ikke ville kunne diskes op med nogle overraskelser så det galt bare om at udføre ens styrker bedst muligt. Det blev til 3 tætte sæt, hvor marginalerne var på Christians side. Stort tillykke til Morten med bronze, Virgil med sølv og Christian med guld. Dermed 2 guldmedaljer til Christian uden at tabe et eneste sæt hele lørdagen !

Alt ovenstående betød at de 8 Virumspillere tog 3 gange bronze, 2 gange sølv og 4 gange guld med hjem fra København til Virum. Et fantastisk resultat – og alle Virumspillere klarede sig videre i A-slutspillet fra alle puljer. Det blev ikke een eneste gang til et B-slutspil. Forza Virum !

Næste stævne er OB-stævne første weekend i december, hvor Virum også har klubtur for ungdomsspillerne.