Karrieredag, holdkampe og sejr i det svenske

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Det var en rolig weekend for de fleste Virum-spillerne. Ingen stævner, men til gengæld lidt holdkampe og karrieredag.

I holdkampene var både 3. division og 2. division var i aktion. 3. division med Kevin Zhou, Anton Dong, Theodor Rode og Morten Hasselbalch var torsdag aften taget til Hillerød. Holdet ligger nr. 5 i rækken. Det betyder sandsynligvis nedrykningsspil, men alle kampe der kan vindes, er vigtige for at hive point med over i nedrykningsspillet. Virum var velspillende og kunne hive en god 8-6 sejr hjem. 2. division var ude mod Herlev om fredagen. Det startede godt for holdet Gustav Larsen, Morten Hasselbalch, Christopher Normann og Guilio Olivero, hvor holdet vandt begge doubler og Morten den første single. Herfra kig det desværre ned af bakke, og holdkampen endte 8-3 til Herlev. I Sverige var Emma Clement Vendelbo i aktion i den svenske række ‘Supperettan’ for sin svenske klub Våxtorp. To kampe blev spillet søndag, hvor den første blev 5-5 med rækkens nr. 2. Emma vinder her 2 ud af 3 kampe. Den anden kamp vinder Våxtorp sikkert 6-0. Våxtorp ligger fortsat nr. 3 i rækken.

Lørdag den 17. november var der ’Karrieredag’ i BordtennisDanmark. Formålet med dagen var at give indblik i hvad det vil sige at være professionel bordtennisspillere. Fra Virum var Emma Clement Vendelbo (årgang 2006) og Kevin Zhou (årgang 2007) med, og der var begejstring af spore. Bl.a. udtalte Kevin: ”Det var den bedste karrieredag jeg har været til. Vi arbejdede med en 5-årsplan, vi lyttede til råd fra landsholdsspilleren Martin Buch – som har danskerklub i Virum og haft sine mange ungdomsår der – samt en kompetent damespiller fra Frankrig, Marie Migot, som fortalte om hvordan det er at være professional bordtennisspiller. Derudover blev der givet god indsigt i hvordan sociale medier kunne bruges, ikke mindst ift. produktsponsorater”.

Mange juniorspillere havde fundet vej til dagen, heriblandt Virums Kevin Zhou og Emma Clement Vendelbo.