Virums seriehold igen i bordtennislokalerne

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Serieholdene 2023/2024

Skrevet af Christian Streit

 

Virum 4 er Serie1-holdet med målsætning om oprykning til Østserien.

Virum 5, som sidste år rykkede op fra Serie2 til Serie1, vil få det meget svært at holde sig i Serie1.

Virum 6, som sidste år rykkede op fra Serie3 til Serie2, formodes at klare sig rigtigt godt i Serie2.

Virum 7, som er et helt nyt hold, regnes med at kunne klare sig fremragende i Serie4.

 

Kampuge: 6 ud af 18:

 

Virum 4: Serie 1: Holdkaptajn Jes Arder

Jes Serie1 hold, som ligger uden pointtab i spidsen af rækken skulle møde bondholdet i rækken Team Egedal i onsdags på hjemmebane. Kaptajn Jes havde valgt at stille op sammen med Henrik Koch, Karsten Flemin og Oscar Alsted.

Doublerne blev vundet uden stort besvær af både Karsten/Oscar samt Jes/Henrik. Dermed var 2:0 føringen hurtigt etableret.

I den første runde af singlerne blev det til 4 Virumsejre med kun 1 sæt tab. Dermed var stillingen 6:0.

I anden runde blev alle singler også vundet, denne gang med totalt 2 sæt tab. Stillingen var dermed 10:0.

Og i sidste runde af singlerne blev også alle 4 singler vundet. Denne gang igen med kun 1 sæt tab totalt.

Dermed var 14:0 sejren sikret og man havde kun tabt 4 sæt i hele holdkampen. Dermed er Jes Serie1 hold fortsat på en klar første plads.

Næste kamp er ude på mandag mod Furesø.

Virum 5: Serie 1: Holdkaptajn Christian Streit

Christians Serie1 hold var endnu engang stor “underdog” i tirsdags da holdet tog en road trip til Frederiksværk. Allerede før kampen blev chancerne reduceret yderligere, da Christian Wieth måtte melde afbud grundet sygdom. Dette betød kaptajn Streit endte med at stille op sammen med Virgil Baran, Gunni Rode og reserve Anders Stahl Eriksen.

I doublerne var Virum chanceløs og Frederiksværk kunne sikre sig en 2:0 føring ved at vinde begge doubler i bare 3 sæt både mod Virgil/Christian S og Gunni/Anders.

I den første runde af singlerne var det kun kaptajn Streit som kunne sikre sig en sejr. Dermed var stillingen 1:5 efter de første 4 singler.

I anden runde skulle det blive endnu hårdere for Virum – alle 4 Virumspillere måtte acceptere nederlag. Dermed var stillingen allerede skruet op til 1:9.

I den sidste runde af singlerne galdt det kun rating point samt statistik, og her formåede Virum at hente 1 sejr i land – igen af kaptajn Streit.

Dette betød at Virum havde tabt holdkampen med 2:12, og det var kun Chrisitan S som kom på point-tavlen med 2 single sejre. Virgil, Gunni og Anders gav deres bedste indsats men det var desværre ikke nok for en sejr.

Næste kamp er “endelig” en kamp, hvor udfaldet er mere 50:50…Virum5 skal nemlig spille den første ud af 4 ultimative kampe denne sæson (2xKildeskoven og 2xHillerød) om at undgå nedrykning: Onsdag hjemme mod Kildeskoven !

Virum 6: Serie 2: Holdkaptajn Inga Merkyte

Ingas Serie2 hold skulle allerede tirsdag d. 14.november en tur til Glostrup og møde et af de stærkere hold i rækken og forventningerne var at det ville blive en meget lige kamp. Desværre kom der sygdomsbetinget afbud kort før kampstart, hvilket betød at Virum egentlig skulle have spillet med kun 3 spillere. Heldigvis kunne Anders Stahl Eriksen i sidste øjeblik overtale sin søn til at deltage, så Virum alligevel kunne stille med 4 spillere: Inga Merkyte, Filip Cwiklinski, Anders Stahl Eriksen og Felix Stahl Eriksen.

Både Anders/Filip samt Inga/Felix doublen gik hele vejen til 5.sæt, hvilket var det første bevis på at denne aften skulle blive en tæt affære. Virum startede aftenen  fremragende ved at vinde begge 5.sæt, hvilket betød en 2:0 føring på udebane efter doublerne.

I den første runde af singlerne blev det desværre til 3 nederlag og kun Felix kunne vinde sin single. Dermed var stillingen 3:3.

I anden runde var det samme resultat, hvor igen kun Felix kunne hente en sejr i land, hvilket betød Glostrup nu havde en føring på 6:4 før de sidste 4 singler.

I den sidste runde af singlerne blev det desværre først til 2 Virum nederlag for Felix og Inga, hvilket betød holdkampen var tabt, da stillingen var 8:4. Det var dog stadig godt at se at Filip og Anders kunne vinde deres sidste singler for at pynte på slutresultatet, hvilket var et 8:6 nederlag.

Som nævnt blev begge doubler vundet, og udover dette kunne Felix så bidrage med 2 single sejre, Filip og Anders tilføjede begge endnu 1 sejr hver, og desværre kunne holdkaptajn Inga ikke vinde nogle af hendes 3 single kampe på denne aften.

Det ligner stadig en meget tæt kamp om pladserne 1-5 i denne række. Næste kamp er på Amager onsdag 29.november, hvor Virum naturligvis er topfavorit mod et hold som indtil videre har tabt alt.

Virum 7: Serie 4: Holdkaptajn Peter Zimmermann

Peters Virum7 er helt klart en kandidat for oprykning, og kampen i tirsdags i Fredensborg var enorm vigtig, da Fredensborg må anses som en af konkurrenterne for den oprykning. Holdkaptajn Peter havde valgt at blive hjemme og sende følgende Virumspillere til Fredensborg: Tonni H, Tue D-H og Jan G.

Doublen blev desværre tabt i 4 sæt af Tonni/Tue. Dermed var Fredensborg kommet foran 1:0.

I den første runde af singlerne kunne Fredensborg udbygge føringen ved at vinde 2 ud af 3 singler. Jan og Tue måtte sande nederlag, hvorimod Tonni kunne sikre Virums første sejr på denne aften. Dermed var stillingen 3:1 til Fredensborg efter første runde.

I anden runde af singlerne kunne Virum kæmpe tilbage med masser af holdspirit. Det var fremragende at kunne være vidne til 3 Virumsejre. Dermed havde Virum taget en 4:3 føring før de sidste 3 singler.

I den sidste runde af singlerne blev det til en ægte gyser. Jan tabte for at bringe stillingen til 4:4. Og så gik både Tues og Tonnis kamp hele vejen til 5.sæt. Dermed kunne disse 2 sæt nu resultere i alle udfald hele vejen fra holdsejr til holdnederlag, men et remis nok den mest realistiske mulighed. Men både Tue og Tonni spillede bedst når der virkelig var alt på spil, og begge kunne hente sejre i land i deres 5-sæt matches.

Tonni kunne vinde alle sine 3 singler, Tue tilføjede  2 sejre, og Jan 1 sejr.

Dermed havde Virum7 formået at vinde denne vigtige udebanekamp med 6:4. En enorm vigtig sejr for at stadig være en seriøs kandidat for oprykning.

Næste kamp er på kommende onsdag hjemme mod Furesø.