Guldmedalje og gode kampe med hjem fra Sweden Tour Karlskrona

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

I weekenden var der endnu en gang et Sweden Tour stævne i det svenske. Denne gang i Karlskrona. Fra Virum deltog Theodor Rode, Kevin Zhou, Oscar Alsted, Mathias Kirchhecher, Emil Hasselbalch, Felix Stahl Eriksen og Artur Kristen.

Virumspillerne i Karlskrona. Kun Mathias mangler på billedet

I Max2500 rækken og I P18 var Theodor og Kevin med. Begge tabte deres første kamp i max2500, som var knockout, og kom i P18 ikke videre fra puljen.

I P16 var Theodor, Kevin, Oscar, Mathias, Emil og Felix med. Theodor, Kevin og Emil går som de eneste videre – alle som etter i deres pulje. Theodor og Emil vinder deres første kamp efter puljen og Kevin sidder over. Derefter bliver modstanden får hård for dem alle tre og de må forlade P16 i 1/16 finalen.

Artur, Theodor og Mathias

I P14 var både Oscar, Mathias, Emil, Felix og Artur med. Felix vandt én og tabte én i sin pulje og gik videre som nummer to. Både Mathias og Artur formåede at hive to ud af tre sejre hjem og sikrede sig plads videre i slutspillet. Emil vandt alle sine kampe i puljen og gik også videre. Oscar vandt én og tabte to, hvilket ikke var nok til at gå videre. Emil og Felix vandt som de eneste deres første kamp efter puljen og gik videre til 1/16 finalen. Artur måtte sande et 3-0 nederlag i den første kamp efter puljen til Jakob Tang, Amager. Felix tabte i 1/16 finalen til Hampus Törnkvist, Halmstad BTK, Emil sad over og mødte i 1/8 finalen Linus Lindahl, Dänningelanda BTK, som han besejrede 3-0. Kvartfinalen blev endestationen for Emil, da han tabte en fem-sætter til Leon Hallberg.

I P13 var Emil, Felix og Artur med. Det var knockout fra start. Artur møder i første kamp Zac Hallén, Trelleborgs BTK, som han taber 3-0 til. Felix vinder sin første kamp sikkert, men tabte 3-1 i anden kamp mod Nils Boberg, IFK Klagshamn. Emil spiller sig sikkert igennem turneringen og vinder 1/16, 1/8 og 1/4 finalen sikkert 3-0. I semifinalen møder Emil igen Linus Lindahl, Dänningelanda BTK, som han besejrede 3-1. I finalen møder Emil Nils Boberg, hvor Emil kæmper sig til en 5-sæts sejr med 11-9 i det afgørende sæt. Tillykke med 1. pladsen!

I P12 var Artur eneste Virum-spiller med. I puljen vinder Artur to og taber en enkelte, og går således videre som nummer 2. Artur får en uheldig lodtrækning og møder 2. seedet Zac Hallén, Trelleborgs BTK, som han taber 3-0 til.