Fire ud af fire holdsejre til Virum i ugens serierunde!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Skrevet af Christian Streit

 

Virum 4 er Serie1-holdet med målsætning om oprykning til Østserien.

Virum 5, som sidste år rykkede op fra Serie2 til Serie1, vil få det meget svært at holde sig i Serie1.

Virum 6, som sidste år rykkede op fra Serie3 til Serie2, formodes at klare sig rigtigt godt i Serie2.

Virum 7, som er et helt nyt hold, regnes med at kunne klare sig fremragende i Serie4.

 

Kampuge: 7 ud af 18:

Virum 4: Serie 1: Holdkaptajn Jes Arder

I mandags var Jes Serie1 hold storfavorit i Furesø. Der var følgende personer med i bilen for at spille sammen med kaptajn Jes Arder i denne holdkamp: Frederik Vater Sørensen, Oscar Alsted og reserve Christian Wieth.

Virum kom flyvende fra start, da både Frederik/Oscar og Christian/Jes doublerne kunne opbygge en 2:0 føring med 4-sæt sejre.

I den første runde af singlerne blev det til hurtige 3-sæt sejre for Frederik, Oscar og Jes. Christian var derimod ude i en spændende 5-sæt match. Desværre havde Christian ikke marginalerne på sin side i det afgørende 5.sæt. Dermed var stillingen 5:1 efter de første singler i Virums favør.

I den anden runde af singlerne kunne Frederik fortsætte med at vinde sin single kamp uden sæt nederlag. Både Jes og Christian kom ud i 5-sættere, og med masser af rutine i de afgørende situationer kunne begge Virumspillere hente sejre i land. Oscar derimod måtte sande et 4-sæt nederlag. Dermed var stillingen 8:2 og holdkampen var dermed afgjort.

I den sidste runde af singlerne var der så kun egne ratingpoint på spil, og det skulle vise sig ikke at være mindre motiverende for vores Virumspillere. Alle 4 kunne vinde deres sidste singler. Jes og Frederik i 3 sæt, Christian i 4 og Oscar i 5. Dermed var endnu en holdsejr realitet for Jes hold. Denne gang med 12:2.

Jes og Frederik vandt alle deres 3 singler (Frederik endda uden at tabe et eneste sæt). Og både Christian og Oscar sikrede 2 single sejre hver.

Næste kamp er så først onsdag 13.december på hjemmebane mod Frederiksberg, hvor Jes hold endnu engang vil være storfavorit.

Virum 5: Serie 1: Holdkaptajn Christian Streit

Christians Serie1 hold skulle nu endelig spille en kamp i Serie1 hvor styrkeforskellen var mere lige hvis ikke endda i Virums favør. Det var klart at dette er een af de kampe som skulle vindes hvis man sidst på sæsonen skulle lykkes med at holde 2 hold bag sig. Holdkaptajn Christian Streit valgte at stille op sammen med Virgil Baran, Gunni Rode og Morten Hasselbalch.

Efter doublerne stod det 1:1 med Morten/Christian sejren i kombination med Gunni/Virgil nederlaget.

I den første runde af singlerne kunne Virgil med en 3-sæt sejr og Morten H med en 4-sæt sejr sikre Virum en vigtig 3:1 føring. Gunni og kaptajn Christian var efterfølgende begge involveret i 5-sæt matches. Christian kunne hente en vigtig sejr i land, hvorimod Gunni desværre ikke havde marginalerne på sin side i denne kamp. Dermed var stillingen 4:2 til Virum efter den første runde af singlerne.

I den anden runde af singlerne var billedet lidt det samme: Virgil og Morten H kunne begge vinde deres kampe – begge i bare 3 sæt ! Gunni tabte desværre sin match i 3 sæt og kaptajn Christian vandt sin match i 4. Dermed var stillingen 7:3 til Virum og det lugtede af sejr igennem hele Virum Arena 🙂

I den sidste runde skulle så sømmet slås ind i kisten for alvor, og så var det jo dejligt at starte runden ud med Virgil som var i topform på denne aften. Og med endnu en 3-sæt sejr til Virgil var det vigtige 8.point kommet i hus. Derefter blev det til et nederlag for Gunni i 3 sæt. Morten vandt “selvfølgelig” sin kamp i 3 sæt, og så måtte kaptajn Christian desværre sande et 5-sæt nederlag i den sidste kamp på aftenen. Dermed var slutresultatet en overlevelses-vigtig 9:5 sejr.

Virgil og Morten H vandt dermed alle deres 3 singler, Christian kunne tilføje 2 sejre, og en ikke helt frisk Gunni endte aftenen uden sejr.

Næste kamp er kommende torsdag – 7.december – mod topholdet fra Herlev. Med Hillerød mod Kildeskoven i næste uge, regnes der med at Hillerød kommer op på 3 point før Virum (nok med 4 point) så skal møde Hillerød i årets sidste kamp til den ultimative showdown for at undgå at ligge under “stregen” over hele julepausen.

 

Virum 6: Serie 2: Holdkaptajn Inga Merkyte

Ingas Serie2 hold skulle en tur til Amager i onsdags og spille en kamp hvor Virum var storfavorit, da Amager indtil videre havde tabt alle deres kampe i denne sæson. Inga havde valgt følgende spillere at stille op sammen med: Anders Stahl Eriksen, Tamim Mahmoud og Erik Ambjørn. Men Eriks bil havde problemer, hvilket gjorde at han ikke ville kunne nå at komme til Amager til starttiden. Dermed måtte kaptajn Inga på banen og forsøge at finde en erstatning med kun få timer til kampstart. Heldigvis kunne sådan en erstatning findes med så kort varsel, og det blev til Anders søn: Felix Stahl Eriksen.

Selv efter det drama om eftermiddagen, kunne Ingas hold holde fokus helt fra start, hvor det blev til 2 flotte double sejre – begge i 3 sæt til Inga/Felix samt Anders/Tamim.

Men en 2:0 føring gik man så ind i de første 4 singler. Her blev det desværre til 2 nederlag til Anders (i 5 sæt) og Inga (i 3 sæt). Dermed var stillingen hurtigt udlignet til 2:2. Så var det godt, at Tamim og Felix kunne sikre 3-sæt sejre for igen at komme foran med 2 – nu med 4:2.

I anden runde af singlerne var det så Inga, Anders og Felix med sejre, og kun Tamim måtte sande et nederlag. Dermed var Virum6 i en god udgangsposition med en 7:3 føring før de sidste 4 singler.

Og det var youngster Felix som med en 5-sæt sejr kunne sikre det afgørende 8. point. Derefter blev det også til sejre for Inga og Anders. Tamim tabte desværre sin sidste kamp. Men det betød alligevel en flot 10:4 favoritsejr på udebane.

Felix vandt alle sine 3 singler, Anders og Inga tilføjede hver 2 single sejre, og Tamim formåede at vinde 1 af sine 3 kampe.

Næste kamp er så på hjemmebane kommende onsdag mod B77. Som det kan ses i stillingen er det en meget spændende række med 4-5 hold som alle har mulighed for at kæmpe om rækkesejren eller 2.pladsen som også kan give oprykning til Serie1.

Virum 7: Serie 4: Holdkaptajn Peter Zimmermann

Peters stærke Virum7 hold skulle i denne runde spille hjemme i onsdags mod Furesø. Her var Virum favorit baseret på de flotte resultater man indtil videre havde leveret i denne sæson: Holdkaptajn Peter havde valgt følgende medspillere til denne kamp: Kim W og Tonni H.

Peter og Kim spillede doublen og det var ikke et dårligt valg, da man 4 sæt senere havde sikret en 1:0 føring til Virum.

Et momentum skift var det som Virum Arena oplevede, da både Tonni og Peter måtte acceptere 4-sæt nederlag. Dermed var Furesø nu kommet foran med 2:1. Men det skulle ikke være det sidste momentum skift – heldigvis. Fordi allerede med Kims første single var det endnu engang tid til et momentum skift. Kim vandt sikkert i 3 sæt, og udlignede stillingen til 2:2 efter den første runde af singlerne.

Dette momentum i Virums favør fortsatte så resten af aftenen, hvor Virum vandt 6 sejre i træk. Dermed havde man vundet holdkampen med 8:2.

Kim vandt alle sine 3 kampe, hvorimod Peter og Tonni bidrog med 2 single sejre hver.

Næste kamp er på udebane mod Hillerød12, hvor Virum må regnes som favorit igen. Det ser lovende ud for Virum7, som kan ses på stillingen: