Emma Clement Vendelbo nr. 17 i Finland

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Virums ungdomslandsspiller Emma Clement Vendelbo var taget med landsholdet til Finlandia Open 2023. Redaktionen fangede Emma på sin tur. 

Det gik desværre ikke helt som håbet. I U21 møder jeg 2. seedet i puljen sammen med en finne. Taber imod den 2. seedet og slår hende fra Finland. Møder derefter en Ramona Betz fra Finland som jeg taber til i 5. Derefter er det så Dame Elite hvor der spilles om alle placeringer. Her møder jeg Ramona Betz i første kamp og vinder 3-2. Møder derefter hende den 2. seedet igen, hvor jeg taber 3-0. Nu møder jeg Emma Eckeroth, som jeg taber 3-2 til. Det vil sige jeg nu kun kan spille om en 17. pladsen. Jeg vinder her resten af mime kampe. Bla. Imod Ramona Betz igen. Ender dermed nr 17