Virums Drengeligahold godt i gang med sæsonen

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Virum stiller i år med to hold i Drengeligaen

Virum 1: Felix Stahl Eriksen, Oscar Alsted, Seier Søndergård og Mathias Kirchhecher, samt Simon Torpe som 1. reserve. 

Virum 2: Frederik Kristensen, Artur Kirsten, Linus Lind Thomsen og Silas Herzog

Virum 2: En bordtennis-passioneret firekløver

Virum1 har fået en god start på holdturneringen. En sejr mod Virum 2 i første runde, et nederlag til Amager 1 i anden runde, samt en sejr på 13-1 mod Amager 2 her i weekenden. I denne kamp fik reserven Simon Torpe deltagelse og kvitterede med 2 sejre og en doublesejr. Virum 2 er pt. nummer 3 i rækken

Også Virum 2 var i kamp i weekenden. De spillede mod rækkens tophold Amager 1. Selvom resultatet sagde 14-0 til Amager var der dog mange lige kampe. Virum 2 har endnu ikke point, men var meget tæt på i anden holdkamp mod Amager 2, som vandt 8-6.