Så kom Virum’s 3. division på tavlen

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

I weekenden havde Virums 3. divisionshold to kampe. Efter et nederlag i første kamp mod Hvidovre for 14 dage siden, var det et stærkt motiveret Virumhold der trådte ind i Grøndals Center Multihal mod først Amager og dernæst CPH Bordtennis. Til den første kamp var holdopstillingen den stærke nytilkomne spiller Guilio Olivero, Theodor Rode, Frederik Vater Sørensen og Emil Hasselbalch. Modstanderne var alle spillere med rating mellem 2035 og 2200, og så var tre ud af de fire spillere med enten korte knopper eller lange knopper – så der var lagt op til lige så meget en mental prøvelse, som en spilmæssig udfordring. Frederik og Guilio leverede en skarp og vigtig 3-1 sejr i doublen, hvor Emil og Theodor måtte se sig slået 3-0. Emil og Theodor taber deres første kamp, men Guilio og Frederik sikre en 3-3 stilling. Herefter tager Virum fat og spillerne vinder fem sejre i træk. Ved stillingen 7-4 lukker og slukker Emil med en 3-1 sejr over Markus Jakobsen. Slutresultatet bliver en flot 8-4 sejr til Virum. Emil, Frederik og Guilio vinder to kampe, Theodor én og Frederik/Guilio en double.

I anden holdkamp møder Virum det stærke CPH bordtennis, som har gode juniorspillere på holdet. En skadet Erik Høier betød dog at der måske kunne være håb om kamp til stregen. Holdet var planlagt med Morten Hasselbalch, Anton Dong, Guilio Olivero og Theodor Rode. Theodor Rode var imidlertid ikke på toppen og der skulle findes en erstatning. Frederik og Emil, som begge havde spillet første holdkamp og havde forliget sig med en rolig tjans på heppebænken, skulle finde en løsning. De blev enige om at Emil tog en tørn mere. Det stod 1-1 efter doublerne, hvor Anton/Guilio leverede en stærk sejr. Morten og Anton spillede de første kampe. Morten, der spillede mod Janus Bedsted, fandt aldrig rigtig opskriften på at gøre det svært for den velspillede Janus, som relativt sikkert bragte CPH Bordtennis i spidsen. På det andet bord viste Anton imidlertid at han stadig spiller bedre og bedre, og sikrede en god sejr over Adam Nottlemann. Guilio tabte en tæt 5-sætter til Oscar Devantier, hvorimod Emil vandt en 5-sætter over Mads Westermann. Anton slog igen til med en super 5-sæts sejr over Janus Bedsted, hvorimod Morten igen ikke fandt det rette spil mod Adam Nottleman og tabte 3-1. Stillingen var nu 4-4. Guilio vinder til 5-4, hvor Emil taber en velspillende 5-sætter til Oscar. 5-5. Herfra trækker CPH fra og sætter sig i føring til 7-5. Anton Dong spiller herefter mod Oscar. Anton og leverer igen fortræffeligt bordtennis, men måtte sande et 12-10 nederlag i femte. 8-5 til CPH Bordtennis. Anton vinder 2 kampe, Guilio 1, Emil 1 og Anto/Guilio doublen.  

I alt viste 3. divisionsholdet en rigtig god team-spirit, gejst og kvalitet i spillet. Rækken er stærk, men det er Virum-holdet også:)