Virums Dameliga-hold leverede toppræstation i weekenden

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Virums Dameligahold leverede på øverste hylde i weekenden med to ud af to sejre. Særligt flot da holdet udelukkende består af unge spillere.

Holdet består af Emma Vendelbo, Sally Lou og Maja Hansen (OB). Første holdkamp mødte holdet Greve, som består af to gode svenskere: Caroline Tanska og Sofie Anderson, samt danskeren Louise Andersen. Holdkampen starter med en vigtig double som Emma og Maja tager i 5. Sæt. Derefter står det på singler hvor Sally og Maja ligger ud med at Sally taber 3-0 til modstanderens stærkeste kort Caroline, imens Maja vinder over Sofie 11-9 i 5. sæt. Stilling er her 2-1. Derefter spiller Emma mod Louise og Maja mod Caroline. Emma vinder overbevisende 3-0 hvor Maja taber 3-1. Stillingen 3-2. Næste runde er Sally imod Louise og Emma imod Sofie. Sally taber desværre 3-2, hvor hun ellers havde matchbold i 4 sæt. Emma vinder stærkt 3-0. Stillinen er nu 4-3 til Virum. Maja møder nu Louise mens Emma møder Caroline. Majas kamp er hurtigt overstået med en 3-0 sejr. Mens Emmas kamp ender ud i en sejr i 5. sæt hvor alle sæt blev vundet på de yderste marginaler (12-10, 11-13, 13-11, 10-12, 13-11). Dermed en overraskende, men stærk 6-3 sejr til Virum. Næste holdkamp er imod århusianske Sisu, som har tre meget rutinerede og gode spillere. Pernille Agerholm, Pernille Søndergård og Izabell Nørlem. Doublen bliver desværre tabt 3-1. Første runde, Maja imod Søndergård, Sally imod Izabell. Maja vinder stærkt 3-0, Sally taber  3-0. Stilling 1-2. Næste runde møder Emma Agerholm og Maja Izabell. Emma taber tæt 3-1 mens Maja fremragende vinder 3-0. Stilling 2-3. Emma vinder næste kamp over Søndergård 3-1, hvor Sally måtte se sig slået 3-0 mod Agerholm. Stilling er nu nervepirrende 3-4. Nu bliver der spillet to meget afgørende kampe. Maja imod Agerholm og Emma imod Izabell. Efter to meget lange kampe lykkedes det Maja at slå Agerholm 13-11 i 5. sæt, og Emma slår Izabell tæt 3-1. Stillingen er nu vendt om: 5-4 til Virum. Sally møder nu Søndergård og taber 3-0. Det vil sige holdkampen står 5-5 og skal dermed i Golden sæt. Kampen som ender med at blive valgt, bliver Maja imod Agerholm. Sættet udvikler sig helt lige. Indtil 8-8. Her tager Maja for alvor fat og vinder meget stærkt 11-8. Dermed en meget flot sejr på 6-5, hvilket giver Virum 5 point efter disse to første holdkampe. Det bevirker en delt føring med Roskilde i rækken.