13 Virumspillere var taget til Egedal-stævnet i weekenden

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Team Egedal Efterårsstævne 7+8 Oktober 2023

Skrevet af Christian Streit

 

I denne weekend var masser af Virumspillere igen taget på “road trip” – denne gang til Ganløse for at spille Team Egedal Efterårsstævnet. Det blev igen til nogle spændende kampe og gode resultater for Virum. Se nedenstående, hvordan det gik for de følgende 13 Virumspillere i de forskellige rækker:

Jonathan Kiel Jakobsen, Julius Bach Fredensborg, Liam Zhou, Siddharth Senthil, Philip Kiel Jakobsen, Alexander Rosenkrants Andersen, August Mørkeberg Kristensen, Simon Torpe, Tue Dyekjær-Hansen, Mathias Steen Kirchhecher, Morten Bach Jensen, Virgil Baran, Christian Streit

Ungdom E:

Jonathan Kiel Jakobsen deltog for Virum i denne række, hvor det blev til 3 flotte sejre i puljen for at sikre sig en plads i A-slutspillet. Med en 4-sæt sejr mod Vitus fra Team Egedal var en plads i semifinalen en realitet. I semifinalen blev det til en 5-sæt gyser mod Simon fra Hakoah. Med styr på nerverne kunne Jonathan sikre sig en plads i finalen efter en 12:10 sejr i 5.sæt. I finalen blev det til en fremragende 3-sæt sejr mod Bertram fra KBH. Tillykke med A-slutspil guld til Jonathan.

 

Ungdom D:

Virum havde hele 4 spillere med i denne række. Julius Bach Fredensborg landede i B-slutspillet med 1 sejr ud af 3 kampe i puljen. Samme B-slutspil blev det desværre også for Liam Zhou – på trods af 2 sejre ud af 3 kampe. I B-slutspillets kvartfinale var det desværre endestation for begge Virumspillere efter Julius tabte en tæt 5-sæt match og Liam havde det svært i sit 3-sæt nederlag.

Siddharth Senthil kunne sikre sig en A-slutspilsplads med 2 sejre ud af 3 kampe og Jonathan Kiel Jakobsen klarede det samme med 3 ud af 4 sejre. Jonathans kvartfinale blev til en meget tæt affære over 5 sæt, hvor desværre sidste sæt blev tabt med 10:12 mod Mikkel fra Hvidovre. Siddharth, derimod, vandt sin kvartfinale i 3 sæt mod Adam fra NFBTK. I semifinalen blev det desværre for Siddharth også til et 5-sæt nederlag mod Albert fra Roskilde (10:12 i 5.sæt). Men stadig stort tillykke med bronze til Siddharth Senthil.

 

Ungdom C;

Siddharth Senthil stillede også op i denne række. Og også her nåede Siddharth A-slutspillet efter 1 sejr ud af 3 kampe. Endnu engang var marginalerne ikke på Siddharths side, da endnu en semifinale blev tabt i 5.sæt. Denne gang endda med 13:15 i 5.sæt mod den senere vinder Elias fra Roskilde. Tillykke med bronze igen 🙂

 

Ungdom B:

Der var kun 4 spillere i det hele tilmeldt denne række. Philip Kiel Jakobsen var een af de 4. Der blev spillet 1 pulje med alle-mod-alle, Med 1 sejr ud af 3 kampe, blev det til en bronzemedalje for Philip ! Tillykke

 

Ungdom A:

Philip Kiel Jakobsen stillede også op i denne række. Og her var der så kun 3 tilmeldte. Så også her spillede alle-mod-alle. Det blev desværre til 2 nederlag for Philip, men det betød alligevel bronze til Philip.

 

Ungdom 7:

Alexander Rosenkrants Andersen var den eneste Virumspiller i denne pulje, hvor der i det hele kun var 5 tilmeldte. Dvs. alle spillede mod alle, og det blev til 3 sejre ud af 4 kampe. Dette betød en bronzemedalje til Alexander. Stort tillykke.

 

Ungdom 5:

August Mørkeberg Kristensen var den eneste Virumspiller som spillede i denne række. Det blev til B-slutspillet for August efter 3 nederlag i puljen (dog 2 af dem i tætte 5-sæt matches). August vandt så kvartfinalen mod Tristan fra Brøndby i 3 sæt – semifinalen blev desværre tabt i 5 sæt. Tillykke med bronze.

 

Ungdom 4:

Jonathan Kiel Jakobsen deltog i denne række som en af favoritterne. Det blev også til 3 sikre sejre i puljen for en plads i A-slutspillet. Som seedet kom Jonathan dermed direkte videre til kvartfinalen, hvor det blev til en 4-sæt sejr over Julian fra Slangerup. Semifinalen blev til endnu en sikker sejr mod Marcus fra Hillerød. Finalen blev så desværre tabt i 3 sæt mod Mikkel fra Hvidovre. Men stort tillykke med sølvet.

 

Ungdom 3:

Siddharth Senthil var een af 2 Virumspillere som deltog i denne række. 2 ud af 3 sejre i puljen var nok for en plads i A-slutspillet. I kvartfinalen blev det desværre til et tæt 5-sæt nederlag mod August fra Roskilde. Jonathan Kiel Jakobsen deltog også i denne række. 2 sejre og 2 nederlag var desværre ikke nok for en plads i A-slutspillet. I B-slutspillets kvartfinale blev det til en 5-sæt sejr mod Marius fra Brønshøj. 5-sæt sejrene fortsatte også i semifinalen – denne gang var modstanderen Silas fra Hvidovre. Og som om det ikke var nok blev finalen vundet også i 5 sæt – her mod Elias fra Kvik Næstved. Tillykke med B-slutspillets guld !

 

Ungdom 1:

Simon Torpe og Philip Kiel Jakobsen deltog begge i denne række. Begge formåede at vinde 1 ud af 3 kampe i puljen, hvilket betød B-slutspil semifinalepladser til begge. Simon vandt denne i 4 sæt mod Ida fra Midtjylland – og Philip vandt sin semifinale i 5 sæt mod Viktor fra Team Egedal. Dermed blev B-slutspillets finale til et rent Virumopgør. Her vandt Simon så i 4 sæt. Tillykke med guld til Simon og sølv til Philip.

 

Med ungdomsrækkerne færdige, kigger vi nu på seniorrækkerne, hvor der også var flotte resultater – i Seniorrækkerne var der ingen B-slutspil, så “overlevede” man ikke puljekampene, så var det tid til at gå hjem 🙂 :

 

Senior 6:

Tue Dyekjær-Hansen er blevet til en erfaren stævnespiller over de sidste mange måneder, og med 2 sejre ud af 3 kampe, var en  slutspilsplads realitet for Tue. Og det betød også med det samme en semifinaleplads. Semifinalen gik dog desværre tabt i 3 sæt mod den senere vinder – Jacob fra Nørreå. Tillykke med bronze !

 

Senior 3:

4 Virumspillere deltog i denne række og det lykkedes for alle 4 Virumspillere at kvarlificere sig til slutspilllet:

  • Morten Bach Jensen med 3 ud af 3 sejre i puljen
  • Mathias Steen Kirchhecher med 2 ud af 3 sejre i puljen
  • Virgil Baran med 4 ud af 4 sejre i puljen
  • Og Christian Streit med 3 ud af 3 sejre i puljen

Morten Bach Jensen trak sig desværre ud af turneringen efter gruppespillet.

1/8-finalerne blev desværre endestation for Mathias efter et 3-sæt nederlag mod Jacob Britze fra Slangerup. Virgil Baran kunne vinde sin 1/8-finale i 3 sæt mod tidligere Virum spiller Felix Buch Viral.

Dermed var det Virgil Baran og Christian Streit, som var tilbage i kvartfinalerne. Virgil vandt overbevisende mod højere-ratede Joakim fra Furesø, og Christian Streit hentede en rutineret 4-sæt sejr i land. Dermed var begge Virumspillere nået til semifinalen.

Christian Streit vandt sin semifinale mod en af Christians store rivaler til disse stævner – Henrik Steffen Nielsen fra Hvidovre – for at sikre en finaleplads. Virgil tabte desværre sin semifinale i 5 sæt mod samme spiller som tidligere havde slået Mathias ud. Dermed stod finalen mellem Christian Streit og Jocob Britze fra Slangerup, som tidligere havde slået både Mathias og Virgil ud. Christian tog revanche for begge Virumspillere ved at vinde finalen i en 5-sæt gyser, hvor begge spillere havde matchbolde. Tillykke til Virgil med bronze og Christian Streit med guldet !

 

Senior 2:

Det var også her Virgil Baran, Mathias Steen Kirchhecher og Christian Streit som var Virumdeltagerne. Og også her klarede 100% af Virumspillerne at kvarlificere sig til slutspillet: Christian med 3 sejre ud af 3 kampe, Virgil med 2 sejre ud af 3 kampe and Mathias 3 sejre ud af 4 kampe. I 1/8-finalerne skulle Mathias op mod en betydig højere ratede Joakim fra Furesø, men Mathias vandt med flot spil i en 5-sæt gyser. Dermed var alle 3 Virumspillere nået til kvartfinalerne i klasse 2. Her kunne Mathias vinde endnu en 5-sæt match mod Tim Hansen fra Næstved, som også var betydelig højere rated end Mathias. Virgil vandt sin kvartfinale mod Henrik Steffen Nielsen fra Hvidovre – også her en underdog sejr. Og Christian vandt sin kvartfinale som favorit i 3 sæt. Dermed var semifinalerne i klasse 2 fyldt op med 3 Virumspillere samt topfavoritten Mathias Roslyng fra NFBTK. Virgil kom hurtigt bagud 0:2 i sæt mod Roslyng, men kæmpede sig flot tilbage til 2:2. Men så trak Roslyng fra Virgil og vandt 5.sæt for at sikre sig en finaleplads. Tillykke til Virgil med bronze. I den anden semifinale kom det så til et Virumopgør mellem Mathias og Christian, som aldrig havde mødt hinanden før. Det blev til nogle vilde dueller på højt niveau. I sidste ende kunne Christian dog hente sejren hjem. Dermed tillykke til Mathias med bronze. I finalen var marginalerne ikke på Christians side, hvor det bliver til et 3-sæt nederlag. Tillykke til Christian med sølv i klasse 2.

 

Alt ovenstående betyder at de 13 Virumspillere hentede 10x Bronze, 3x Sølv og 4x Guld. Igen en virkelig stærk performance af Virum. Der er dog en tendens til at der bliver vundet mange bronzemedaljer. Vi må se hvordan vi lige kan få semifinalerne afgjort oftere i vores favør i fremtiden, så andelen af sølv og guld stiger.

Næste stævne er allerede i kommende weekend – og det er een af årets største stævner – SISU ÅRHUS OPEN ! (Der står en flot vandrepokal i Virumhallen for at være den mest successfulde klub ved udgaven i 2022 – målet må være at genvinde den, så vi tager den med tilbage igen søndag aften !)