Virums serie 1 og 2 fortsat ubesejret

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Virums seriehold var i aktion i ugen. Her er en oversigt over hvordan det gik.

Skrevet af Christian Streit

Virum 4 er Serie1-holdet med målsætning om oprykning til Østserien.

Virum 5, som sidste år rykkede op fra Serie2 til Serie1, vil får det meget svært at holde sig i Serie1.

Virum 6, som sidste år rykkede op fra Serie3 til Serie2, formodes at klare sig rigtigt godt i Serie2.

Virum 7, som er et helt nyt hold, regnes med at kunne klare sig fremragende i Serie4.

 

Kampuge: 2 ud af 18:

 

Virum 4: Serie 1: Holdkaptajn Jes Arder

Holdkaptajn Jes havde til sin første hjemmebanekamp i onsdags i denne sæson valgt at stille op sammen med Jannik Larsen, Henrik Koch og Frederik Vater Sørensen.

Doublerne blev splittet mellem holdene, da Jes/Jannik kunne sikre sig en sejr samtidig med at Frederik/Henrik tabte. Dermed var stillingen 1:1 efter doublerne.

I den første runde af singlerne blev det til 3 flotte sejre ud af 4 kampe, som betød at Virum havde taget førertrøjen på med en 4:2 føring – det var kun holdkaptajn Jes som ikke kunne vinde sin single.

I anden runde af singlerne blev det endnu engang til en score på 3:1 til Virum – dermed var føringen forøget til 7:3 før de sidste 4 singler. I denne runde var det så Jannik som måtte acceptere et nederlag.

I sidste runde af singlerne kunne Virum ikke fortsætte dominansen fra de tidligere 2 runder, men det var godt nok til at dele singlerne 2:2, hvilket betød Virum 4 også havde vundet deres 2. Holdkamp i denne sæson – denne gang med 9:5. I sidste runde var det Jannik og Henrik som tabte.

Dermed havde Frederik vundet alle sine 3 singler, Jes og Henrik vandt begge 2 singler og Jannik tilføjede 1 single sejr.

Næste kamp er så 24. oktober på udebane mod Herlev.

 

Virum 5: Serie 1: Holdkaptajn Christian Streit

Holdkaptajn Christian havde til sæsonens første udebanekamp i tirsdags mod een af favoritterne til rækkesejren (Ballerup) valgt at stille op sammen med Christian Wieth, Virgil Baran og Morten Bach Jensen. På papriet lignede det en total umulig opgave, da Ballerups spillere lå 200-300 point højere i rating end Virumspillerne, men så måtte man jo se hvor langt man kunne komme med team spirit og kæmpermentalitet 🙂

Og det startede også langt over forventningerne, da begge doubler pludselig var kommet til 5.sæt. Og her kunne så doublekombinationen Morten/Christian S sikre sig sejren, hvorimod Virgil/Christian W kombinationen – i deres første kamp sammen nogensinde – måtte acceptere et nederlag i sidste ende. Dermed var stillingen 1:1.

I den første runde af singlerne blev det til 1 Virumsejr som blev hentet af Morten. Dermed var Virum kommet bagud 2:4.

I den anden runde af singlerne skulle styrkeforskellen blive endnu mere tydelig, da Virum blev smadret af spil på højere niveau end Virum kunne matche. Dermed var kampen allerede afgjort, da stillingen på dette tidspunkt var 2:8.

I sidste runde af singlerne var det så holdkaptajn Christian S som hentede den sidste Virumsejr på denne hårde aften. Dermed endte kampen med et 3:11 nederlag.

Morten og Christian S vandt begge 1 single, hvorimod Christian W og Virgil måtte forlade “Tapeten” i Ballerup uden sejr.

Næste kamp er så hjemmebanekampen 25.oktober mod Furesø.

Virum 6: Serie 2: Holdkaptajn Inga Merkyte

Til den første hjemmebanekamp havde holdkaptajn Inga valgt samme opstilling som til første kamp, dvs. at Inga spillede sammen med Henrik Guldahl, Anders Stahl Eriksen og Tamim Mahmoud. Modstanderen i onsdags var Brønshøj.

Det startede allerede godt for Virum, da både Henrik/Inga og Anders/Tamim formåede at hente sikre sejre i land i doublerne. Dermed var Virum kommet foran 2:0.

I den første runde af singlerne skulle det dog vise sig at kampen ikke ville blive en ren walk-over. De 4 singler blev nemlig lige fordelt. Henrik og Anders vandt deres kampe, hvorimod Tamim og Inga måtte sande nederlag. Dermed var stillingen 4:2 til Virum.

I den anden runde af singlerne skulle det så igen blive bedre for Virum, da Virum her kunne sikre sig hele 3 sejre ud af de 4 kampe – det var kun holdkaptajn Inga som tabte. Dermed havde Virum en flot føring på 7:3 før de sidste 4 singler. Meget skulle gå galt nu for Virum for ikke at kunne hente back-to-back holdkamp sejre.

Og selv en dygtig journalist ville have det svært ved at indbygge stor spænding på nuværende tidspunkt, da de sidste 4 singler igen gik til Virum med en score på 3:1. (Det var kun Inga som tabte i denne sidste runde).

Dermed havde Virum sikret sig endnu en 10:4 sejr (samme resultat som sidste uge). Både Anders og Henrik formåede at vinde alle deres 3 singler, og Tamim tilføjede 2 single sejre. Desværre blev holdkaptajn Inga uden sejr i denne runde.

Næste kamp er torsdag 26. Oktober på udebane mod Stefan 1.

Virum 7: Serie 4: Holdkaptajn Peter Zimmermann

Til premierekampen for vores helt nye Virum 7 hold havde holdkaptajn Peter valgt at stille op sammen med Tonni H., og Klaus Y. Kampen blev spillet i tirsdags i Jægerspris. Virum 7 kom flyvende ud af starthullerne med en fremragende 3-sæt double sejr for Peter/Klaus kombinationen. Dermed havde Virum 7 hentet sig en 1:0 føring før singlerne.

I første runde af singlerne blev det dog kun til 1 sejr – Tonni vandt, hvorimod Peter og Klaus måtte acceptere nederlag lige efter deres double sejr. Dermed var der spænding i opgøret, da det stod 2:2 efter den første runde af singlerne.

I anden runde af singlerne, beviste vores nye hold styrke når det tæller, og det medførte 3 sejre til alle 3 Virumspillere, som gav en føring på 5:2 før de sidste 3 singler.

Tonni kunne så sikre holdsejren med sin 3.sejr på dagen. Efterfølgende vandt også Klaus, og i sidste kamp uden stor betydning måtte Peter sande et nederlag.

Ovenstående betød at Virum 7 starter deres karriere med en flot udebanesejr på 7:3. Tonni vinder alle 3 singler, Klaus bidrager med 2 single sejre og holdkaptajn Peter med 1 single sejr. Godt gået, Virum 7.

Næste kamp er så onsdag 25. oktober på hjemmebane mod Slangerup.