ETTU Serbien Open slut for Sally og Emil

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

ETTU Serbien Open er slut. De to Virum-spillere Sally Lou og Emil Hasselbalch går der fra med mange gode kampe og gode erfaringer.

Som nævnt i tidligere opslag fik Emil Hasselbalch/Malik Severinsen en flot 3. plads i Holdkonkurrencen. Parret viste endnu en gang at de er et stærkt team, som supplerer hinanden godt og ved hvordan de skal håndtere doublerne, som de kun tabte to af gennem holdturneringens ni kampe. Sally Lou spillede sammen med Filippa Mickelborg og de fik en 6. plads.

I U13 mixdouble blev det kun til én kamp for Emil og hans ungarske makker. De tabte knebent 11-9 i 5. sæt. Bedre gik det for Sally Lou, som havde danske Johan Havsteen som makker. Efter at de to første kampe gik til parret i 5. sæt, måtte de i semifinalen i U15, se sig slået af Marcus Jensen, Danmark og hans ungarske makker, som flot vandt turneringen. Tillykke med medaljerne.

I singlerækkerne blev Emil 2’er i sin U13 pulje og gik videre. I 1/8 finale måtte Emil se sig slået af Serbiens David Capanda. Danske Malik Severinsen bliver flot nr. 2 i rækken efter engelske Kacper Piwowar. I U15 fik Emil to gode sejre i puljen. På trods af ét 2-3 nederlag, var det nok til at gå videre som 1’er og 1/16 finalen. Her mødte Emil Ignat Jakoljev, Serbien, som han havde tabte til to gange tidligere i turneringen. Men her skulle det være anderledes, og Emil hamrede en 3-0 sejr hjem. I 1/8 finalen skulle Emil møde den engelske U13 landsholdsspiller Kacper Piwowar (nr. 14 i verden). Emil taber de to første sæt, men kommer stærkt tilbage og vinder de to næste. Emil kæmper bragt i femte sæt, men måtte se sig slået 11-8.

Sally spillede U15. Sally vinder én og taber to i puljen. Sally går dermed i B-slutspillet. Sally sidder over i første kamp, vinder flot 3-2 i næste kamp mod serbiske Sladana Knezevic. I semifinalen i B-slutspillet måtte Sally dog se sig slået af Masa Boskovski, Serbien.

Allerede om en måned er både Sally Lou og Emil Hasselbalch med landsholdet på farten igen. De er begge udtaget til at repræsentere det danske landshold til ETTU stævnet i Loutraki, Grækenland i slutningen af oktober. God vind til de unge Virum-spillere.