Emma får debut i Superrettan i Sverige

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Virums ungdomslandsholdsspiller Emma Clement Vendelbo havde i den forgange weekend. I søndags spillede hun første runde af Supperettan for sin svenske klub Våxtorp. Emma er på hold med tre jævnaldrende: Tuva Oredsson, Allice Nilsson, Nellie Franzen og to lidt mere erfarende, Elin Ljungberg og Tilda Johansson. De spillede to holdkampe imod henholdsvis AngbySK og Spårvagen. Om første holdkamp fortæller Emma: “Første holdkamp spiller jeg rigtig godt og står i spidsen for en 6-3 vind efter jeg vinder 3 singler og 1 double. Første single vinder jeg 3-0. Næste 16-14 i 5. Og sidste 12-10 i 5. sæt mod en rigtig god spiller. Så vinder vi doublen 3-1, hvor jeg spiller med min nye holdkammerat Elin. Elin vinder også en single som får os på de 6 point, så holdkampen stopper“. Næste holdkamp møder Våxtorp Spårvagen, som ender 5-5 efter en ellers komfortabel føring på5-2. 5-sætterene gik ikke helt den rette vej i denne kamp, da holdet tabte 4/4 i 5. Sæt. Emma taber selv to i 5. sæt, og vinder en 3-1. Elin og Emma vinder igen doublen 3-0, så der ser ud til at være en god konstellation der. Emma siger om sæsonstarten: “Det var generelt en god start på sæsonen for mig med 4/6 singlesejre og 2/2 double. Jeg ser frem til flere gode kampe med mit fantastiske hold Våxtorp.