Så starter holdturneringerne op i Virum

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Så starter holdturneringerne op. Herunder ses Virum-holdene for den kommende sæson. Dertil kommer naturligvis regionsholdene for ungdom, hvor Virum har en række hold med. Læs hvad nogle af holdene har af forventninger til sæsonen.

Virums 1. hold hos herrerne spiller i Herre Bordtennisligaen. Her spiller bl.a. Henrik Vendelbo, som har følgende kommentarer til den kommende sæson: ”Målsætningen må være at klare sig i rækken. Der er kun to hold der kun spiller med rent danskerhold – BTK Viby og Virum-Sorgenfri BTK – og det er måske de to hold der kommer til at ligge nederst når vi går ind i 2. halvdel af sæsonen. Men Selvfølgelig vil holdet se, om vi kan snyde to andre klubber så vi bliver blandt de bedste seks hold før rækken deler sig. Hvis vi skulle lande i nedrykningsspillet, så må vi se, om vi kan nappe en af de to pladser der også i 2024/2025 sæsonen spiller i ligaen”.

Virum 1. hold hos damerne spiller Dame Bordtennisligaen. Som det eneste hold i rækken stiller Virum med spillere udelukkende under 18 år…. (!!!). Og i modsætning til nogle af de andre hold, så har vi ikke hentet udenlandske spillere til klubben. Derfor skal vi ikke forvente finale-deltagelse som de seneste to sæsoner, men Maja Hansen, Emma Vendelbo Clement og Sally Lou skal forsøge at drille nogle af de bedre hold. På de bedste dage kan de spille lige op mod de bedste, men vi må forvente nogle udsving i løbet af sæsonen. Målsætningen må være top 4.

Virums 2. hold spiller i 2. division. Sidste år rykkede holdet ned fra 1. division. Som forventet. Spiller på holdet Christopher Norman siger: ”Det var forventet vi rykkede ned, og det er fint for os, da vi nu får mulighed for flere kampe på et niveau, der passer holdets spillere bedre. Derudover så ser holdene på Sjælland rigtig stærke ud i år – særligt Hvidovre og Vestegnen, som vi starter ud med i sæsonpræmieren på lørdag den 23 september. Vi håber vi bedre kan matche de jyske hold i anden halvdel af sæsonen, men intet er givet på forhånd, og det skal blive en tæt række”.

Virums 3. hold spiller 3. division. Der stilles med et stærkt hold og har flere velspillende reserver. Om mulighederne for sæsonen siger den spillende holdkaptajn Morten Hasselbalch: ”Vi har fået sammensat et solidt hold. Vi har god blanding af rutinerede kræfter og nogle gode ungdomsspillere med, som vi håber på kan klare sig godt og samtidig kan udvikle sig yderligere med forventelige tætte kampe i rækken. Modstanderne er stadig ukendte, men vi ved på forhånd at CPH Bordtennis, Hillerød, Næstved og Hvidovre stiller stærkt. Vi håber på sejre og en plads midt i tabellen. Men vi må se, det kommer meget an på hvem de andre klubber helt præcist stiller med.  

Virum 4 er førsteholdet i serie 1. Holdet vil være en blanding af rutinerede spillere og ungdomsspillere, og det er klubbens og kaptajn Jes Arders klare ambition at rykke op i Østserien.

Virum 5 spiller også serie 1 og er oprykkere fra serie 2. Så alene af den grund må det forventes at blive en udfordrende, men også spændende sæson. Kaptajn Christian Streit fortæller om forventningerne til sæsonen: ”Forventningerne er at indarbejde flere nye Virum-spillere på holdet, fortsat perfektionere vores team spirit, hjælpe både Virum 4 og Virum 6 når der opstår behov for dette, og så kan der som ’last minute’ oprykkere ikke være nogen tvivl om at sæsonmålet hedder ’undgå nedrykning’. Samtidig skal denne sæson også virkelig nydes, da vi længe har kæmpet om en plads på serie 1-niveau. Og sidst men ikke mindst, skal vi have mange hyggelige timer sammen indenfor og udenfor bordtennishallerne.

Virum 6 spiller serie 2. Holdet har haft en spændende rejse: Det bedste sjællandske hold i serie 4 (2022), det næstbedste sjællandske hold i serie 3 (2023), så forventningerne til hvordan holdet kommer til at klare sig blandt serie 2 holdene forbliver høje. Som Inga Merkyte udtrykker det: ”At komme videre i serie 1 forekommer som et naturligt mål, men for at mindske forventningspresset på holdets medlemmer, har vi i fællesskab besluttet, at vores mål er at udforske individuelle grænser for vækst, se om erfaringerne gør os til bedre spillere og nyde spillet. Er det en taber mentalitet? Tiden vil vise”.

Virum 7, som spiller i serie 4, ser frem til en spændene sæson. Holdkaptajn Peter zimmermann fortæller: “Vores bruttotrup består af 5 nogenlunde lige gode spillere. Vores styrke er, at vi er et homogent hold, som burde være godt nok til at blande sig i toppen af rækken”.

God sæson til alle Virum-holdene