Sally Lou til udfordrende WTT Youth stævne i Hong Kong

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Virum’s ungdomsspiller Sally Lou (årgang 2009) var taget til Hong Kong for at spille WWT Youth Stævne. WTT-stævnerne er der verdens bedste spillere er med, og da det så oveni foregår i Asien, kan man være sikker på at de allerbedste er med. Sally stillede op i U17 og U15. 

I U15 var Sally i pulje med en spiller fra Hong Kong og en fra Slovakiet. Sally tabte den første 3-0, men formåede at hive en vigtig sejr hjem i femte sæt med cifrene 11-8 mod slovenske Joanna Esguerra. Det betød at Sally var videre til slutspillet, hvor hun i 1/16-finalen måtte se sig slået 3-0 af endnu en spiller fra Hong Kong.

I U17 var Sally i pulje med sydkoreanske Gahyeon Park, som er nr. 118 på verdensranglisten for senior. Sally tabte, men fik flot et tredje sæt hjem. Resultatet var 1-3. I den anden kamp var Sally flyvende og vandt 3-0 over en spiller fra Slovenien. Sally var dermed igen videre og skulle møde Lin Qian Ser fra Singapore i 1/16 finalen. Det blev til et 3-0 nederlag.

Det bliver spændende at følge Sally på den internationale scene i år. Vi ser frem til bl.a. at følge Sally til Sweden Tour stævnerne, samt det kommende ETTU stævne i Serbien til september 2023.