Flotte resultater af vores ungdomshold i regionsturneringen

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Af: John Vater Sørensen

I sidste weekend blev der afholdt den afsluttende samling i den regionale ungdomsholdsturnering, hvor vi deltager med seks (6) hold i år.

I Ungdom under 12 år har vi haft VIRUM3 og VIRUM4 med i B-rækken for spillere under 12 år. Begge hold bestod primært af nye spillere, som ikke tidligt har prøvet at være med i holdturneringen før.

Efter første halvdel af sæsonen lå VIRUM 3 med muligheden for at tage en medalje, og selvom de sluttede flot af med sejre over både Herlev 1 (8-2) og Amager 3 (6-4), så blev det desværre kun til en 4. plads for drengene. VIRUM 4 har kæmpet hårdt hele sæsonen, men måtte desværre sande at modstanden var for stor i år, og det blev derfor til en sidste (7.) plads i rækken.

Det skal noteres, at en række af spillerne klarede sig rigtigt individuelt. Således endte vi med 2 spillere i Top-10 på Toplisten – STORT TILLYKKE til Valdemar Buch Jepsen (6) og August Mørkeberg Kristensen (8) med den flotte placering.

Fra klubben skal det lyde en stor tak til alle spillere, som har været til at spille kampene. Vi håber, at I vil være friske på at være med i gang i den nye sæson. Ligeledes også en KÆMPE tak til forældrene, og særligt Martin, Martin, Christina og Jakob, som ”rakte hånden” op og tog holdledertjansen i denne sæson.

I Ungdom over 12 år (13 – 15 år) har vi haft VIRUM2 med i D-rækken. Inden den sidste samling, som blev spillet i kælderen i Virumhallen, var holdet et af tre hold, som kæmpede om henholdsvis sølv og bronze.

VIRUM2 lå inden samlingen på 2. plads med Sorø og Hillrød lige i hælene. VIRUM2 havde sat sig under pres ved at tabe knebent 6-4 til Sorø i den forrige runde, og havde kun to points forspring til ”forfølgerne”.

I første match var modstanderen Herlev2 og her var en sejr vigtig for at holde forspringet til de øvrige hold. Her viste drenge flot fokus og spil, og der var aldrig tvivl om udfaldet. Da ”røgen havde lagt sig”, var resultatet 8-2 til VIRUM2.

Nu manglede der kun 1 kamp mod topholdet, Lejre1, der var gået ubesejret igennem turneringen, og havde lige slået Hillerød, som dermed var hægtet af medaljekampen. Nu skulle sølvmedaljerne placeres… VIRUM2 kunne nøjes med uafgjort mod Lejre og dermed være et point foran Sorø – men det synes at blive en svær opgave… Inden kampen blev der regnet frem og tilbage – hvor skulle de fem (5) sejre hentes for at sikre uafgjort. Jonathan Bak Rude og Carl Dalgas Rasmussen tog kampen op i doublen og lagde ud med en flot 3-0 sejr. Nu var det tid til singlerne, og Malte Søgaard Fester havde det svært med Alberte Frandsen, som fik udlignet til 1-1 med en klar 3-0 sejr.. Nu var det med at holde godt fast i battet.. Carl tog kampen op mod Jonas Hvass, som havde vist stor styrke i den første kamp mod Hillerød.. Carl holdt fokus hele vejen igennem alle 5 sæt og vandt 12-10 med stor opbakning fra holdet. Jonathan fulgte trop og tog en hurtig 3-0 sejr i den tredje single.. Virum var nu foran 3-1, Lejre virkede rystet. Alberte fik rettet lidt op på resultatet med 4 sæts sejr over Carl, men som kom Malte på banen og holdt hovedet kold med en 3-1 sejr over Adam Kølin, hvor tre af de fire sæt blev afgjort med 12-10… en tæt, men afgørende match.

Herefter kiggede VIRUM2 drengene sig ikke tilbage… de vandt de sidste 5 kampe og gav Lejre deres første nederlag med 8-2. Dertil er det værd at bemærke at alle drengene sluttede i Top10 på toplisten – Malte blev nr. 4, Jonathan nr. 7 og Carl nr. 10… FLOT 👏

STORT TILLYKKE med sølvmedaljerne til VIRUM2 og en STOR TAK til Ditte for rollen som holdleder, der har budt på mange udfordringer i forhold til at kunne stille hold m.m.