Juniorliga: 2 sejre i weekenden!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Virums Juniorligahold var i aktion i weekenden. Den betød to vigtige, men svære kampe mod Næstved og OB. Det startede ellers hårdt med afbud i går med sygdom fra William Warmning, og Emma Vendelbo havde travlt med dameligaen, så holdet var lidt presset inden start. Men heldigvis trådte Anton Dong til så der kunne stilles med 4 mand!
 
Første kamp mod Næstved blev vundet 9-5, med godt spil hele vejen rundt. 2 doublesejre fik Virum godt fra start, og derefter gik det slag i slag med godt spil hele vejen rundt. Alle vandt kampe, og 9-5 er absolut godkendt mod et godt spillende Næstved hold.
 
2. kamp var mod OB, en af favoritterne til at vinde hele ligaen med gode spillere på holdet. Efter de 2 doubler stod det 1-1, hvilket var lidt heldigt da den ene blev vundet efter at have været bagud 0-2 og 16-14 i 5. sæt. Pyha. Men, igen vandt alle Virum-spillere vigtige kampe derefter som gjorde at Virum i sidste ende kunne trække sig sejrrigt ud med 8-6, selvom holdet en overgang troede at de skulle i Golden Set.
 
Så, en super dag i Næstved for Juniorligaen der betyder at Virum nu ligger nr. to i rækken