Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Skrevet af Christian Streit

Runde 13 ud af 18

Østserien (Virum3): Kaptajn Jes Arder

Jes’ Østseriehold skulle i onsdags en tur til Greve for at møde et hold som indtil før kampen havde samlet 12 point sammen – liggende på en 6.plads. Med Virums 17 point på 3.pladsen var Virum naturligvis favorit, og det krævede også en sejr for fortsat at holde presset på bl.a. Hillerød på 2.pladsen med bare 1 point mere. Derfor havde Jes valgt følgende holdopstilling: Henrik Koch, Frederik Vater Sørensen, Theodor Rode von Essen og Morten Hasselbalch.

Henrik/Frederik doublen fik aldrig rigtigt spillet fundet frem som matcher deres potentiale og derfor gik kampen tabt i bare 3 sæt. Morten/Theodor doublen blev først afgjort i 5.sæt, og det lykkedes at vinde dette 5.sæt for at starte singlerne med 1:1.

Frederik kunne med en 4-sæt sejr sikre Virum en 2:1 føring, som dog ikke varede særlig længe. Henrik tabte i 3 sæt. Dermed var stillnigen 2:2. Morten cruisede til en dominant 3-sæt sejr, mens Theodors tætte 5.sæt nederlag betød en stilling på 3:3 efter de første singler.

I 2. runde af singlerne tabte både Frederik og Henrik i 4 sæt, hvilket gav et svært udgangspunkt på 3:5 hvis man skulle hente den markant vigtige holdsejr. Theodor og Morten spillede efterfølgende fremragende og de formåede med 3-sæt sejre at bringe status quo ind i stillingen (5:5) med kun 4 singler tilbage.

Theodor og Morten vandt også i runde 3 deres singler i bare 3 sæt, hvilket gav en 7:5 føring med kun Henriks og Frederiks singler tilbage. Nu skulle bare 1 af disse 2 vinde deres sidste kamp for at sikre den essentielle holdsejr i kampen om oprykning. Desværre var det ikke lige dagen for Virumholdet. Begge kampe blev tabt – Henrik i 4 sæt og Frederik i 3 sæt. Dermed blev slutresultatet 7:7.

Match MVP blev Morten med 1 double sejr og 3 single sejre. Dette uafgjort resultat var endnu mere uheldigt taget i betragtning at Hillerød på 2.pladsen også kun formåede et uafgjort resultat. Så dette var den store chance for at komme op på samme antal point, som desværre ikke kunne realiseres:

Serie1 (Virum5): Kaptajn Morten Hasselbalch

I tirsdags spillede Morten’s Serie1 hold hjemmebanekampen mod topholdet i rækken – Brønshøj, som indtil videre havde formået at vinde 11 kampe og kun spille 1 kamp remis. Morten’s trupper var naturligvis underdog til denne kamp, men prøvede alligevel at se om man ikke kunne ryste førerholdet en lille smule. Derfor havde Morten valgt at stille op med William Frank Warming, Kevin Zhou, Kasper Bronnee Møller og William Rasmussen.

William/William doublen stormede ud af starthullerne og udspillede modstanderne på vej til en sikker 3-sæt sejr. Kevin/Kasper doublen var ude i en ægte 5-sæt krimi, hvor få dueller til sidst afgjorde kampen. Desværre kunne de mest afgørende dueller ikke vindes af Virumspillerne, og dermed var stillingen 1:1 efter doublerne.

William FW fortsatte det flotte spil fra doublen og cruisede en sejr i land i bare 3 sæt. Virum var dermed foran 2:1. Efterfølgende havde Kevin det svært i sin kamp og måtte acceptere et 4-sæt nederlag, hvilket bragte stillingen til 2:2. William R var ude i den mest lige kamp i den første runde af singlerne og det krævede at holde styr på nerverne i 5.sæt – dette lykkedes særdeles godt – og med denne 5.sæt sejr var Virum igen kommet foran – nu med 3:2. Da Kasper så taber i 3 sæt, er stillingen 3:3 efter den første runde af singlerne, hvilket er et virkelig flot resultat på dette tidspunkt mod førerholdet i rækken.

Og det skulle blive endnu bedre…med 4-sæt sejre til William FW og Kevin havde Virum pludselig taget en overraskende – men fortjent – 5:3 føring. Skulle dette blive aftenen med en underdog sejr? Brønshøj kom stærkt tilbage med 2 sejre for at udligne resultatet til 5:5 før de sidste 4 singler med sejre over William R og Kasper i hhv 3 og 4 sæt.

Den indtil videre ubesejrede William FW kunne desværre ikke finde sit bedste spil frem i denne 3.single, og 3-sæt nederlaget betød en 6:5 føring til Brønshøj. William R svarede fremragende tilbage med en 3-sæt sejr, hvilket betød stillingen var 6:6 med kun 2 singler tilbage. Spændingen lå i luften, da Kevin og Kasper startede deres kampe…Alle udfald var mulige på dette tidspunkt fra holdkampsejr, til remis og nederlag. Kevin og Kasper kæmpede med alt de havde at byde ind med, men desværre blev det til 4-sæt nederlag til begge Virumspillere, hvilket betød et 6:8 nederlag.

Match MVP var William FW med 1 double sejr og 2 single sejre (William R havde samme kampscore, men en dårligere sætscore). Nederlaget betyder – som kan ses I nedenstående stilling – at Mortens Serie1-hold fortsat ligger på en solid plads i midten af rækken – uden chance for oprykning, men også uden bekymring for nedrykning:

Serie2 (Virum6): Kaptajn Christian Streit

Christian’s Serie2 hold spillede hjemmebanekampen mod bundholdet – DTU – i onsdags. Efter nederlaget sidste uge i den ultimative topkamp, skulle favoritrollen i denne uges kamp benyttes til at vende tilbage til vinderkulturen. Christian havde valgt at stille op sammen med Gunni Rode, Thomas O. Larsen og Virgil Baran.

Allerede i doublerne var styrkeforskellen tydeligt at se, og 2:0 føringen efter doublerne var aldrig i fare. Både Gunni/Virgil og Thomas/Christian vandt sikkert i 3 sæt.

I singlerne startede Thomas, Virgil og Christian ud med sikre 3-sæt sejre for en hurtig 5:0 føring. Gunnis match gik ud i 4 sæt, men Gunnis sejr var aldrig i fare. Dermed førte Virum med 6:0.

I 2. runde af singlerne formåede alle Virumspillere at vinde deres kampe i bare 3 sæt. Dermed var stillingen 10:0 før de sidste 4 singler.

Christian færdiggjorde dagen uden at tabe et eneste sæt med endnu en 3-sæt sejr. Stillingen var nu 11:0. Gunni, Thomas og Virgil vandt alle deres sidste singler i 4 sæt, hvilket gav en slutstilling på 14:0.

Match MVP var Christian med 3 single sejre og 1 double sejr – denne statistik havde de andre 3 Virumspillere også, men det var kun Christian som ikke tabte et eneste sæt.

Sejren betyder at der nu er hele 5 point ned til Frederiksberg på 3,pladsen. Og det er også Virums næste modstander på kommende onsdag:

Serie3 (Virum7): Kaptajn Peter Zimmermann

Peter’s Serie3 hold var på road trip mod Furesø i onsdags, hvor Virum skulle forsvare topplaceringen i rækken mod Furesø, som før kampen havde lagt sig på en solid 4.plads. Dermed var Virum naturligvis favorit igen, men fuld koncentration var et krav for at sikre sig en vigtig sejr, som ville forbedre chancen yderligere i forhold til at spille Serie2 næste sæson. Peter havde derfor valgt at stille følgende hold: Henrik Guldahl, Inga Merkyte og Tamim Mahmoud.

Med Ballerup – som eneste seriøse kontrahent tilbage til Virum for førstepladsen – og deres overraskende nederlag dagen før, var dette Virums chance med en sejr nærmest kun at have teoretiske muligheder for at blive indhentet.

Doublen Inga/Henrik, som i denne sæson havde en katastrofal double statistik taget i betragtning deres individuelle styrke, fik vundet deres double i 4 sæt for en 1:0 føring.

Tamim fulgte op på doublen sejr fra sine holdkammerater med en flot 4-sæt sejr, hvilket gav Virum en 2:0 føring.  Efterfølgende tabte Henrik overraskende i bare 3 sæt. Da Inga så derimod kunne sikre sig en 3-sæt sejr var Virums føring 3:1 efter den første runde af singlerne.

Der kom spænding ind i kampen igen med Tamims 5-sæt nederlag. Nu var Virums føring kun på 3:2. Med 4-sæt sejre til både Henrik og Inga havde Virum sikret sig en 5:2 føring før de sidste 3 singler og dermed lagt sig i en meget favorabel udgangsposition.

Inga kunne ikke lukke holdkampen, og hendes 3-sæt nederlag reducerede Virums føring til 5:3. Tamims 4-sæt nederlag fik pludselig føringen til kun at hedde 5:4 med kun 1 single tilbage. Nu var presset på Henrik. Heldigvis var der ingen tvivl i Henriks kamp om udfaldet, og 3 sæt senere havde Virum sikret sig en 6:4 sejr.

Match MVP var Inga med 1 double sejr og 2 single sejre (Henrik havde samme kampscore og endda samme sæt score som Inga, men når de enkelte dueller blev optalt havde Inga 93:74 mod Henriks 94:82)

Denne uges sejr i kombination med Ballerups nederlag samt viden om at holdene bag Virum løbende taber point mod hinanden betyder at førstepladsen og oprykningen i praksis er opnået – der er kun matematiske-teoretiske muligheder for Virumholdet at blive overhalet: