Youth Master og Kids Master 2023

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Virum havde 12 spillere med til Youth Masters og Kids Masters 2023. Det var hallerne i Bjerringbro der satte rammen for to dage med masser af kampe. Kendetegnende ved Youth Masters og Kids Masters, er at der sjældent er ’lette’ kampe. Alle dem som er gode i den række man tilhører, er til stede. Selvom stævnet format ligger op til intense kampe, indbyder stævnets format samtidig til masser af snak og opvarmning med klubkammerater og spillere fra andre klubber. Det betød en bordtennis atmosfære med både intensitet og spænding, men også hygge, sjov og opbakning til hinanden.

Virum var så heldige at have to coaches med: Valeria og Antoine Hachard. To coaches og 12 spillere, det var lange dage og vanvittigt meget coaching – tusinde tak til de to fantastiske coaches!

 

Youth Masters – hvordan gik det?

I Youth Masters havde følgende spillere fra Virum kvalificeret sig:

Sofus Andreasen (HSJunior1-rækken) (5. plads)

Emma Vendelbo (DSÅben1-rækken) (4. plads)

Theodor Rode (HSJunior2-rækken) (3. plads)

Emil Hasselbalch (HSDrenge2-rækken) (1. plads)

 

Sofus havde et godt stævne og fik en 5. plads. Det var især stærkt at se Sofus slå den senere 2’er Christian Hold 3-1.

Emma havde en ”fin turnering”, som hun selv sagde efterfølgende. Emma vandt langt de fleste kampe, men måtte se sig slået af Mille Stoffregen (Silkeborg BTK), Jocefina (Hvidovre) og Maja Hansen (OB). Kampen mod Maja tabte Emma 12-10 i femte. Så tæt var Emma på podiepladsen. Det rakte alt i alt til en fjerde plads for Emma.

Theodor spillede en solid turnering og fik en velfortjent bronze. Theodor var stærkt spillende og havde kun tre nederlag undervejs. Af de tre nederlag var to af dem i femte sæt (og en enkelt i fjerde). Theodor var endda foran 7-2 i femte sæt mod Hillerøds William Beck (senere 2’er), men fik ikke lukket den. Det bliver helt sikkert næste gang Theodor!

Emil var seedet 1 i sin række, så der var pres på fra start. Emil spillede imidlertid rigtig godt og tabte kun tre sæt undervejs igennem hele turneringen (10 kampe). I det der kunne kaldes kampen om førstepladsen mod Amagers stærke spiller Jakob Tang var Emil nede 8-10 i femte, men fik vendt den og vandt 12-10. Derfor blev det til en flot 1. plads.

 

Kids Masters – hvordan gik det?

I Kids Masters havde følgende spillere fra Virum kvalificeret sig:

Felix Vural (4. Plads Drenge1)

Felix Stahl Eriksen (7. plads Drenge1)

Silas Herzog (10. plads Drenge1)

Artur Kirsten (13. plads Drenge1)

Simon Torpe (19. plads Drenge1)

Mikkel Radoor (20. plads Drenge1)

Linus Thomsen (22. plads Drenge1)

Leo Olsen (4. plads Drenge2)

 

Der blev spillet indledende puljer, mellemrunde og slutrunde.

Felix Vural blev flot 2’er i sin pulje med vigtige sejre over Niels Clausen-Bruun, Triton, Odense med 12-10 i femte sæt og 3-1 over Villads Elmgreen, Amager BTK. I mellemrunde vandt Felix to ud af tre, bl.a. over Zacharias fra Brøndby. Det bidrog til at Felix gik videre i puljeslutspillet. Her ventede imidlertid hårdere modstandere: Frederik Kjeldgaard, Hørning BTK, Villads Elmgreen, Amager BTK og Viggo Bork, Amager BTK. Felix tabte sine kampe men endte på en flot samlet 4. plads i rækken.

Felix Stahl Eriksen vandt sin indledende pulje med 6 ud af 6 sejre. Bl.a. med en god sejr over Emil Tang, Amager. I mellemrunden vinder Felix to ud af tre kampe. I puljeslutspil taber Felix lidt af pusten og måtte denne gang give sejren til Emil Tang, som han også mødte i de indledende puljer. Også Zakarias fra Brøndby var bedre på dagen, hvorimod Felix tog en sikker sejr over Hans Lerche, Amager i sidse puljekamp. Felix fik en samlet 7. plads i rækken.

Silas Herzog klarede sig godt i sin indledende pulje, bl.a. med en god 3-1 sejr over Otto Svindt, Sisu/MBK. I mellemrunden figther Silas videre og napper en enkelt sejr over Nikolaj Boisen, Åbyhøj IF. Silas havde lange seje kampe i slutspilspuljen, hvor to gyseragtige femsætskampe desværre gik til anden side. Med en enkelt sejr i slutpuljen sikrede Silas sig en andenplads i slutpuljen og dermed en samlet 10. plads.

Artur Kirsten taber kun en enkelt kamp i den indledende pulje. Det var til Amagers Viggo Bork. Det blev hurtigt sværere i mellemrunden hvor Artur havnede i en hård pulje. Her mødte han Villads Elmgreen, Amager BTK, Felix Stahl Eriksen, Virum Sorgenfri BTK og Noah Dons Simoni, Silkeborg BTK. Det blev tre nederlag. Konsekvensen blev en kamp om placeringerne 13-16. Her var Artur dog tilbage på toppen og vandt alle sine tre kampe i denne slutspilspulje med 3-0. Den samlede placering i rækken blev en 13. plads.

Simon Torpe vinder to kampe i den indledende pulje. Bl.a. over Amin Saad Al-Zayadi, Sisu/MBK. Simon   vinder tre ud af tre i mellemrunden og en ud af tre i puljeslutspillet. Det bliver til en samlet 19. plads til Simon.

Mikkel Radoor vinder to kampe i den indledende pulje, bl.a. 3-1 over Johannes Feddersen, Ribe BTK, og vinder ligeledes to (ud af tre) i mellemrunden. I slutrunden er det svært for Mikkel. Trods nogle tætte sæt, blive det til tre nederlag. Mikkel slutter på en fin 20. plads.

Linus Thomsen vinder tre og taber tre i den indledende pulje. I mellemrunden er Linus i pulje med klubkammeraten Simon og det bliver Linus’ eneste nederlag (i femte sæt) i denne mellempuljerunde. I slutrunden har Linus ikke helt heldet på sin siden mod Ole Domke, Flensborg UF, hvor sætcifre som 14-12, 15-13, 9-11, 13-11 fortæller at det har været meget tæt. Linus vinder dog en enkelt ud af tre kampe mod Amin Saad Al-Zayadi, Sisu/MBK.

Leo Olsen var Virums eneste deltager i Drenge2 rækken. Leo starter godt ud med en meget tæt sejr i femte sæt. Leo fortsætter stimen i den indledende puljeturnering med 5 sejre og 1 nederlag. I mellemrunden er Leo også flyvende og taber kun en enkelt kamp til Anders Christensen, Viborg Bordtennis Klub i femte sæt. På baggrund af de gode indledende resultater, skal Leo kæmpe med om de øverste pladsen. Men her er modstanderne også bedre. Her kæmper Leo godt og får en enkelt sejr. Det bliver til en flot 3. plads – tillykke Leo!