Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Skrevet af Christian Streit

Runde 11 ud af 18

Østserien (Virum3): Kaptajn Jes Arder

I onsdags spillede Jes’ Østseriehold en hjemmebanekamp mod Helsingør – et opgør mellem 2 hold, som før kampen begge havde formået at samle 13 point sammen. Dette betød for stillingen, at begge hold var placeret på 3. og 4. Pladsen, lige bag de 2 førende hold. En sejr var nødvendig for begge hold, hvis de fortsat ønskede at være i angrebsafstand på de 2 førende hold. Så en yderst vigtig kamp. Jes havde derfor valgt at stille op sammen med Henrik Koch, Christian Wieth (reserve for sidste gang i denne sæson) og Theodor Rode von Essen.

Både Christian/Theodor’s og Jes/Henrik’s doubler blev først afgjort i tætte 5.sæt. Desværre formåede begge doubler ikke at afgøre kampene til Virums fordel, hvilket betød en 0:2 stilling efter doublerne.

Virum svarede stærkt igen med 3-sæt sejre til Henrik og Theodor i deres første singler. Dermed var holdkampens stilling 2:2. Christian tabte desværre efterfølgende i 3 sæt, men med Jes’ 3-sæt sejr var der igen bragt balance i stillingen – 3:3.

Den 2. runde af singlerne kan beskrives som et rent Virum-fyrværkeri, da det lykkedes for alle 4 Virumspillere at hente sejre (Christian og Jes i 3 sæt, og Theodor og Henrik i 4 sæt). Disse 4 sejre medførte en interim-stilling på 7:3 og gav Virum et fantastisk udgangspunkt før de sidste 4 singler. 1 af de 4 singler var dermed nok for at hente holdsejren i land.

Christian tabte desværre i 4 sæt, hvilket reducerede føringen til 7:4. Spændingen blev for alvor skruet op, da alle de 3 sidste kampe endte i 5 sæt…Ville Virum virkelig smide en 7:3 føring væk og kun hente et 7:7 resultat? Svaret var nej, da Henrik, Theodor og Jes alle vandt deres 5.sæt, hvilket gav en sejr med slutstilling 10:4. (Man må nok erkende at styrkeforskellen måske var mindre end resultatet tyder på).

Match MVP blev holdkaptajn Jes med 3 single sejre (dette havde Theodor og Henrik også men begge havde lige tabt 1 sæt mere end Jes).

Holdkampens sejr betød, at man havde vundet kampen mod den direkte konkurrent om 3.pladsen. Dermed er Virum uden tvivl nummer 1 udfordrer, til de 2 tophold som lige nu ligger på oprykningspladserne. Hvis Jes kan stille et stærkt hold mod Hillerød i næste uge skabes der for alvor spænding i toppen!

Serie1 (Virum5): Kaptajn Morten Hasselbalch

Morten’s Serie1 hold spillede deres runde 11 kamp, allerede lige efter nytår d. 3. januar – kampen hjemme mod Kildeskoven var blevet rykket til denne dato. Det blev som forventet en meget lige kamp mellem 2 hold, som kan findes i midten af rækken. Morten havde valgt følgende spillere til kampen: William Rasmussen, Casper Nortoft, Emil Hasselbalch og Kevin Zhou.

Emil og Kevin spillede double sammen og har gjort det mange gange. De kender hinanden godt og har sammen tidligere leveret gode double resultater. De skuffede ikke her med en overbevisende 3-sæt sejr. Den anden double (Casper/William) var ude i en lang 5-sæts match. Desværre blev 5. sæt tabt, hvilket betød en 1:1 stilling efter doublerne.

William var chanceløs i sin første single og måtte acceptere, at Kildeskoven tog føringen på 2:1 efter et 3-sæt nederlag. Emil svarede flot igen og kunne med sin 3-sæt sejr over tidligre landsholdsspiller Kim Kartholm bringe balance i kampen igen – 2:2. Casper formåede også at sikre sig en 3-sæt sejr, som i kombination med Kevins uheldige 5-sæt nederlag betød at stillingen var 3:3 efter den første runde af singlerne.

I Williams 2. single på dagen blev det til et 4-sæt nederlag. Emil prøvede at udligne stillingen igen, men i en tæt 5-sæt match måtte Emil desværre overlade sejren til sin modstander, hvilket betød at Kildeskoven nu var kommet foran 5:3. Kevin var også (og som i sin første single) ude i 5 sæt, men denne gang endte det afgørende sæt med en Virumsejr, hvilket bragte stillingen tilbage til 4:5. Casper havde gode chancer at udligne stillingen, men marginalerne var ikke i Caspers favør i det afgørende 5.sæt. Dermed var stillingen 4:6 før de sidste 4 singler.

William tabte sin kamp i 3 sæt, hvilket bragte stillingen til 4:7 før de sidste 3 singler. Nu var presset enormt stort på Virumspillernes sidste kampe, da alle 3 skulle vindes for at bringe holdkampen til et remis. Kevin var meget tæt på at lykkes med at starte dette comeback i endnu en 5-sæt match for Kevin. Da 5. sæt gik tabt betød det også at holdkampen var tabt, da stillingen nu var 4:8 med kun 2 singler tilbage. Så havde det kun kosmetisk betydning at Emil kunne sikre sig en flot 4-sæt sejr i sin sidste kamp. Med Caspers 4-sæt nederlag var slutresultatet et 5:9 nederlag.

Match MVP var Emil med 2 vundne singler samt en double sejr.

Stillingen efter 11 runder ser således ud:

Serie2 (Virum6): Kaptajn Christian Streit

Serie2-holdet skulle i mandags en tur til København og spille mod et af bundholdene i rækken. Dermed var Chrisitans Virum6 hold naturligvis storfavorit. Favoritrollen blev endnu større, da Virum6 minutter før kampens start fik at vide at modstanderholdet kun ville stille op med 3 spillere. Dermed var en 4:0 føring allerede i hus før kampen overhovedet startede. Christian havde valgt at stille op sammen med debutant Lucas Xiao, Thomas O. Larsen og Virgil Baran.

Der blev kun spillet 1 double, og den blev vundet af Christian/Lucas i 3 sæt. Dermed var føringen allerede 5:0.

Det var også Christian og Lucas, som var ude i singlerne først, og med sikre 3-sæt (Christian) og 4-sæt (Lucas) sejre, var stillingen efter få minutter allerede skruet op til 7:0. Virgil fulgte op på ovenstående med en overbevisende 3-sæt sejr, hvilket allerede sikrede holdkampsejren, da stillingen nu var 8:0.

I 2. runde af singlerne blev det til sikre 3-sæt sejre til Christian og Lucas og Thomas vandt sin første kamp på denne aften i 4 sæt. Dermed var stillingen 11:0 med kun 3 singler tilbage.

Thomas sejrede sikkert i 3 sæt, og både Lucas og Virgil vandt i 4 sæt, for at færdiggøre denne holdkamp, som ikke vil blive husket for den store spænding. Kampens slutresultat var dermed en 14:0 udebanesejr til Virum.

Match MVP var Lucas med 3 single sejre og 1 double sejr (var også den eneste som spillede 4 kampe).

Stillingen efter runde 11 ser således ud og næste uges kamp mod Team Egedal bliver nok den afgørende kamp i forhold til, hvilket af disse 2 hold, der sætter sig i “pole-position” for en rækkesejr.

Serie3 (Virum7): Kaptajn Peter Zimmermann

I onsdags skulle Peters Serie3 hold møde Jægerspris i Virumhallen. Med Virum på førstepladsen og Jægerspris helt nede på en 8.plads, var det ingen overraskelse at Virum var kæmpefavorit i denne kamp. Peter havde valgt at stille op med Henrik Guldahl og Tamim Mahmoud.

Peter havde valgt doublen “Henrik/Peter” til at spille for Virum. Det blev til et tæt opgør over 5 sæt, men heldigvis kunne Virumspillerne finde deres bedste spil frem i 5.sæt og hente en vigtig 1:0 føring før singlerne.

I den første runde af singlerne blev det til 3 Virum single sejre, hvor Henrik og Peter var ude i 4-sæt matches og Tamim nøjes med 3 sæt. Dermed var favoritterne fra Virum allerede kommet foran 4:0.

Med Tamims 2.sejr på aftenen (denne gang i 4 sæt) og Henriks 3-sæt sejr var holdkampen allerede afgjort, da Virum nu førte med 6:0 med 4 singler tilbage. Disse havde så kun betydning for spillernes egen statistikker og rating. Derfor gjorde det ikke så meget at Peter tabte sine 2 sidste kampe i hhv 4 og 3 sæt. Tamim vandt sin sidste single i 3 sæt og Henrik i 4 sæt, hvilket gav slutresultatet på 8:2.

Match MVP var Henrik med 3 single sejre og 1 double sejr.

Stillingen efter 11 runder viser at Virum er kæmpe favoritter til at vinde rækken…Det er nok kun Ballerup som stadig kan indhente Virum eftersom København overraskende tabte i denne uge. Virum har allerede 2 gange spillet mod Ballerup.