Højdepunkter fra ØM 14. og 15. januar 2023

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Forrige weekend var der de Østdanske mesterskaber (14. og 15. januar). Stævnet var fuldt booket, så det var en weekend med rigtig mange rækker og kampe. Det betyd også masser af hygge og sjov i funzone.

Som altid var Virum godt repræsenteret i ungdomsrækkerne og vi fik da også omsat det til medaljer og blev den tredje mest vindende klub efter Amager og Brøndby BC. Det blev til 5xguld, 1xsølv og 4xbronze. Dertil havde vi Viktor Kristensen med som stævnets yngste deltager (årgang 2015). Her er lidt højdepunkter fra stævnet.

I Drenge C vandt Silas Herzog en fornem 1. plads. Det var en hård og sej omgang at vinde. I semifinalen var Silas ud i en dramatisk 5-sætter mod Brunon Nowak, Hvidovre Bordtennis. Med 13-11 i femte sæt formåede Silas at spille sig i finalen. Her mødte han Lukas Christensen fra Holbæk BTK og vandt flot 3-1. Tillykke med det Østdanske Mesterskab!

I Yngre Drenge B var både Simon Torpe, Silas Herzog og Frederik Kristensen med. Silas vandt sin puljen sikkert, men måtte erkende at klubkammeraten Simon var bedre i kvartfinalen. Simon var dermed videre til semifinalen mod, ja, endnu en Virum-spiller Frederik Kristensen. En sand gyser som gik til Frederik med 12-10 i femte sæt! Frederik fortsatte ufortrødent og vandt finalen over Hans Lerche fra Amager. Stort tillykke med mesterskabet Frederik!

Silas og Simon havde slået sig samme i doublen i Yngre Drenge B. Her var det alle mod alle. Drengene tabte ikke et sæt – et flot Østdansk mesterskab var hjemme!

I Yngre Drenge A double spillede Felix Eriksen/Emil Hasselbalch. De fik en fin 3. plads

I Puslinge A var Frederik Kristensen og Erik Sand. Derudover var der en tredje deltager Chilenda Voong, Brøndby. Frederik vandt begge sine kampe, ikke mindst var sejren på 3-1 over rigtig flot! Erik fik 3. pladsen. Stort tillykke med mesterskabet Frederik!

I Puslinge A double var Erik Sand og Frederiksen doublemakker. Og de var flyvende med tre vundne kampe ud af tre. Det blev derfor til guld og et Østdansk mesterskab – imponerende!