Senior DM – Virumspillere er fortsat med

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

I går den 20/12 gik Senior DM i gang. Som nævnt i tidligere opslag var flere Virum-spillere i aktion. I Herredouble stillede Morten Hasselbalch (Virum)/Mathias Jensen (Hillerød) op. De spillede 1/8 finale mod Ivik Nielsen/Martin Nielsen (B75). Først sæt var Morten/Mathias godt med og spillede på niveau mod de stærke spillere fra B75. De førte 8-6, kom bagud 10-8, men fik hentet til 10-10, hvorefter den blev 12-10 til B75. De to næste sæt blev sikkert 10-8 og 10-8 til B75. B75-doublen fortsatte det gode spil og slog efterfølgende Patrick Skaarsholm og Emil Friis 3-0.

Også Theo Dyekjær (Virum)/Magnus Hartvigsen (Silkeborg BTK) var i aktion i double. De mødte i deres første kamp de topseedet Anders Lind/Thor Christensen. Theo/Magnus leverede en hæderlig indsats, men tabte 3-0 med cifrene 11-5, 17-15, 11-9. Coach Valeria Hachard fra Virum havde følgende kommentar til kampen: “Theo and Magnus played a very decent match but unluckily they got players with European level of game. Even if they have chances in second and third set, we can see the difference in levels between two doubles is big. They had chances”. 

Også Virums Martin Buch spillede double. Med rutinerede Carsten Egeholt. Efter et første sæt til OB-duoen Nick Tran og Simon Vonebjerg, fik coach Antoine Hachard hjulpet Martin/Carsten på rette kurs med sæt-cifrene 11-7, 11-3, 11-4. Parret er nu klar til semifinale i dag 21.12.

I mixdouble spillede Theo Dyekjær/Emma Vendelbo mod Anne Andersen/Martin Andersen (Greve/Roskilde). Om end Virum-parret har trænet mixdouble i Virum-kælderen, var det første gang de spillede sammen ude til stævne. Det kunne også ses, da spillet til tider var præget af nervøsitet. Parret vandt imidlertid solidt 3-1 og er videre til semifinalen. Coach Valeria Hachard har følgende ord med på vejen: “Theo and Emma had not an easy match for a start because both were a little stressed; it is also their first time as doublepartners at such big tournaments. They will meet Anders Lind and Pia Toelhoj today. It will be exiting because I believe it is a first time for Anders and Pia playing together. I think Theo and Emma have good chances“.

I dag spilles der i Roskilde Kongrescenter fra kl. 15. Ud over semifinaler og finaler i double-rækkerne, starter også single-rækkerne i dag. Her er Martin Buch, Theo Dyekjær og Emma Vendelbo med. Kom og hep på spillerne. Programmet kan ses her: 

http://resultat.ondata.se/000929/