Senior DM dag 2 – spændende kampe og flotte Virum-resultater!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Anden dagen til senior DM i Roskilde blev afviklet her til eftermiddag og aften. Og der var spænding og gode kampe. 

Herre single var både Martin Buch og Theo Dyekjær i kamp. Martin vandt 1/8 finalen 3-0 mod Benjamin Nielsen, Hvidovre, men tabte desværre i kvartfinalen til tidligere Virumspiller Mikkel Hindersson 3-0 med cifrene 11-8, 11-9, 11-9. Hindersson møder nu Anders Lind i semifinalen. Theo Dyekjær mødte i 1/8 finalen Carsten Egeholt, Brønshøj. Efter at tabe første sæt 11-5, tog Theo de tre næste sæt relativt sikkert. I Kvartfinalen skulle Theo møde stærke Thor Christensen, Herlev IF. Her spillede Theo forrygende og sikrede en meget flot 3-1 sejr! Theo spiller semifinale kl. 17 i morgen mod legendariske Allan Bentsen. 

I Dame single var Emma Vendelbo i kamp. Emma vandt 1/8 finalen sikkert 3-0 mod Pipaluk Vesselholt, B75. I kvartfinalen ventede 1. seedet Josefina Haagensen, Hvidovre. Her skulle kampen ud i femte sæt. Emma kom bagud 10-8, får kæmpet sig op til 10-10, men taber desværre 12-10. 

I Mix double overraskede Theo Dyekjær/Emma Vendelbo ved at vinde 3-0 over de 1. seedet Anders Lind/Pia Toelhøj. Virum-parret er nu i DM-finalen mod Mille Stoffregen/Christian Hold. En kamp der bestemt ikke er umulig. Finalen spilles i morgen torsdag kl. 18. 

I Dame double vandt Emma Vendelbo/Maja Hansen (Virum/OB) semifinalen over 2. seedet Sally Maribo/Josefina Haagensen. Emma/Maja møder i morgen torsdag kl. 19.30 topseedet Pia Toelhøj/Izabell Nørlem.