Stor medaljehøst til Virum ved Senior DM

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Så blev det finaledag til Senior DM 2022. Og hvilken afslutning.

Mixdouble. Theo Dyekjær/Emma Vendelbo blev bedre og bedre som turneringen forløb, og finalen var ingen undtagelse. Virum-parret lagde godt ud i de to første sæt med sikre 11-6 og 11-9. Herefter fik modstanderne Mille Stoffregen/Christian Hold bedre fat i Theo/Emma og kom stærkt igen med to sæt i træk med cifrene 13-11 og 11-7. Her var vi flere som betvivlede at Theo/Emma kunne vende kampen. Men parret fik en rigtig god start med 5-1 ved banerokaden. Herfra så parret sig ikke tilbage og vandt 11-4 i femte og afgørende sæt.

Coach Valeria Hachard var med alle tre dage – stort tak til Valeria!

I Damedouble var Emma/Maja kommet til finalen. Det blev en sejr til modstanderne Izabel/Pia. Som Valeria beskrev kampen: “Dame double was difficult because Pia and Izabell are very experienced double players. They managed to find Emmas and Maja weaknesses early in the game. It was anyway a great experience for both girls”. Ingen tvivl om at Emma/Maja er en erfaring rigere og mon ikke vi får mere at se til de meget talentfulde ungdomsspillere – tillykke med sølvmedaljen!

I Herre single var Virums Theo Dyekjær nået til semifinalen. Her stod han over for den rutinerede Allan Bentsen, som på papiret var favorit. Theo havde dog i kvartfinalen vist særdeles gode takter ved at slå landsholdsspilleren Thor Christensen. Theo kom dog aldrig rigtig ind i kampen. Theo var lidt for passiv og Allan havde samtidig lagt en mere aggressiv stil end han plejer. Coach Valeria havde følgende at sige om kampen: “It was a tough match because Allan has played very agressive and short game”. Men stort tillykke med en flot bronzemedalje Theo!