Virum Sorgenfri Bordtennis stiller op med 4 hold i 4 forskellige rækker i Region Øst:

• Serie3 holdet med kaptajn Peter Zimmermann (VIRUM 7)

(Desværre har vi allerede tidligt på sæsonen været tvunget til at trække et af vores 2 tilmeldte Østserie-hold (VIRUM 4) grundet mangel på spillere)

Runde 1 ud af 18

Østserien (Virum3):

Første runde i denne sæson for vores Østserie-hold var hjemmebanekampen mod Ballerup. Holdkaptajn Jes Arder havde valgt at team-up sammen med Steffen Aagensen, Frederik Vater Sørensen og Henrik Koch. Det startede også fremragende for Virum3, da både doublen Steffen/Frederik med en 3-sæt sejr, samt doublen Jes/Henrik med en 4-sæt sejr kunne bringe Virum-holdet foran med 2:0.

Dette blev flot fulgt op af Steffen med en 4-sæt sejr, hvilket forhøjede Virums føring til 3:0. Frederiks første single blev desværre tabt i 3 sæt, hvilket bragte lidt spænding tilbage i kampen, da stillingen nu var 3:1. Henrik med en 5-sæt sejr, og Jes med en 3-sæt sejr kunne dog hurtigt genetablere en større føring – nemlig en 5:1 føring efter den første runde af singler.

2. runde af singlerne var lidt mere lige, da både Steffen og Henrik tabte i 4 sæt. Men fordi både Frederik og Jes kunne vinde deres matches i 3 sæt, blev denne runde til 2:2, hvilket gjorde at den samlede føring før de sidste 4 singler var på 7:3.

Der manglede så kun 1 single sejr ud af de sidste 4 singler, for at hente den overordnede kampsejr. Men det blev endda bedre end det, da det kun var Henrik som desværre ikke kunne vinde sin 3. single (tabte i 5 sæt). Steffen og Jes formåede at vinde i 3 sæt og Frederik i 4.

Dette betød at slutresultatet var 10:4, hvilket var en fremragende start på sæsonen for vores Virum3 hold i Østserien. Hermed den foreløbige stilling:

Kampens MVP må være Jes, som formåede som den eneste at vinde doublen samt alle 3 singler.

Serie1 (Virum5):

Morten Hasselbalchs Serie1 hold startede sæsonen på hjemmebane mod Allerød. Morten som non-playing kaptajn havde valgt følgende spillere til denne første vigtige kamp: Casper Nortoft, William Frank Warming, Emil Hasselbalch og Kevin Zhou.

Doublerne blev splittet mellem begge hold, da Casper/William kunne sikre en 4-sæt sejr i kombination med 4-sæt nederlaget for Emil/Kevin.

Virum fik dog en god start i singlerne, hvor William kunne bringe Virum foran med 2:1 efter en 5-sæt sejr. Føringen varede dog ikke så længe, da Kevin desværre måtte acceptere et 5-sæt nederlag. Stillingen var hermed 2:2. Så var det vigtigt og godt for Virum at både Emil i 5 sæt, og Casper i 4 sæt, kunne bringe Virum foran med 4:2 efter den første runde af singler.

Virum momentum fortsatte i starten af den 2.runde af singlerne, hvor William og Kevin begge med 3-sæt sejre kunne forhøje føringen til 6:2. Emils 5-sæt nederlag blev dog hurtigt egaliseret med Caspers 3-sæt sejr, hvilket betød at stillingen før den 3.runde af singlerne var 7:3. Så manglede der bare 1 mere singlesejr i sidste runde for at sikre den overordnede holdkamp sejr.

Og William sørgede for at der ikke var behov for en krimi i de sidste kampe, da han sikrede det afgørende 8.point for Virum med sin flotte 3-sæt sejr. Stillingen var dermed 8:3 med 3 kampe tilbage. Så gjorde det ikke så meget mere at Emil tabte i 3 sæt samt Casper i 5 sæt. Stillingen var dermed 8:5. Kevin kunne så til sidst sikre en velfortjent og vigtig Virumsejr med en 3-sæt sejr, hvilket betød at slutresultatet var 9:5. En fremragende start for vores yngste hold i seniorrækkerne.

Match MVP gik til William som den eneste kunne vinde doublen samt alle 3 singler.

Serie2 (Virum6):

Christian Streits Serie2 hold var det eneste af de 4 Virumhold, som startede på udebane. Holdet skulle en tur til Ballerup og prøve at få lige så god en start på sæsonen som vores Østserie og Serie1 hold. Christian havde valgt at stille op sammen med Morten Bach, Thomas Larsen samt Erik Ambjørn.

Christian/Thomas fik Virum på tavlen hurtigt i denne holdkamp efter en 4-sæt sejr i den første double. Morten/Erik spillede en meget lige double kamp, og det så bestemt ikke godt ud, da stillingen i 5.sæt var 7:10. Men det jo lige præcis på sådan et tidspunkt at det er rart hvis man lige kan hente 5 point i træk, og det var lige præcis det som Morten/Erik gjorde for at sikre en meget vigtig 2:0 føring.

I den første runde af singlerne var Erik chanceløs, og måtte acceptere et 3-sæt nederlag, hvilket bragte spænding ind i kampen igen, da Virums føring nu kun var på 2:1. Men med Mortens 4-sæt sejr, og Thomas og Christian begge jublende med 3-sæt sejre, var Virums føring hurtigt skruet op til 5:1.

Den 2. runde af singlerne skulle vise sig at være meget mere lige i forhold til styrkerne, da både Morten og Erik måtte acceptere 4-sæt nederlag. Dette gav midlertidig en stilling på kun 5:3 til Virum. Thomas og Christian kunne dog genetablere den tidligere 4-point føring med deres 3-sæt sejre. Dermed var stillingen 7:3 før de sidste 4 singler, og også her manglede så kun 1 mere single sejr for at starte sæsonen med en Virum holdsejr.

Thomas sørgede for det manglende point med en flot 5-sæt sejr (11:9 i 5.sæt). Morten sikrede også en sejr, endda kun i 3 sæt. Dette betød stillingen var 9:3. Christian formåede ikke at vinde sin 3. single kamp – 4 sæt var nok for modstanderen. Med stillingen 9:4, var det så Eriks sidste kamp som igen gik i 5 sæt. Og som flere gange tidligere på denne aften skulle det vise sig at Virum var stærke i 5.sæt. Erik endte med at vinde dette 5.sæt med de vilde cifre 17:15.

Slutresultatet var dermed 10:4 – en fremragende start for Virums Serie2 hold.

Match MVP var Thomas som den eneste formåede at vinde doublen samt alle 3 singler.

Serie3 (Virum7):

Peter Zimmermanns Serie3 hold (som oprykkere fra Serie4) startede deres Serie3-rejse med en hjemmebanekamp mod Ballerup. Peter havde valgt at stille op til denne kamp sammen med Jakob Buus Petersen og Tamim Mahmoud. (I modsætning til Østserie, Serie1 og Serie2 stiller man i Serie3 kun op med 3 spillere med kamp)

Peter havde valgt at stille op med double-kombinationen: Jacob/Tamim. Dette skulle vise sig ikke at være et dårligt valg, da Virum7 efter 5 tætte sæt kunne juble over deres første point og første føring på Serie3 niveau.

I den første runde af singlerne fortsatte Jacob med at få mest spilletid ud af opgøret ved igen at gå hele vejen til 5. sæt – og endnu engang med en positiv udfald. Dermed var føringen skruet op til 2:0. Tamim fulgte flot op med en 3-sæt sejr, hvilket betød stillingen på nuværende tidspunkt allerede var 3:0. Peter bragte lidt spænding tilbage ind i opgøret ved at tabe i 5 sæt. Dermed var stillingen efter den første runde af singlerne: 3:1 i favør af Virum.

Den 2. runde af singlerne gav Virum så mulighed for allerede reelt set at lukke kampen, og denne gulerød til holdet gav lige Virumspillerne en ekstra portion motivation. Dette kunne mærkes hurtigt, da Tamim forhøjede føringen til 4:1 med en 4-sæt sejr. Peter kom også nu på tavlen med en 4-sæt sejr, og dermed var stillingen 5:1. Jacob spillede naturligvis igen 5 sæt, og som tidligere igen med en sejr i sidste ende. Dermed var stillingen 6:1 med kun 3 singler tilbage i den sidste runde af singlerne. Derfor var den overordnede sejr allerede i land og de 2 point blev på Geels Plads.

Tamim forhøjede dog resultatet yderligere med en 5-sæt sejr. Dette gjorde Jacob også – naturligvis endnu engang i 5 sæt. Stillingen var dermed 8:1, og så havde det kun kosmetisk betydning at Peter måtte acceptere sit 4-sæt nederlag.

Slutresultatet var dermed 8:2. En flot sejr til Peters Serie3 hold som oprykker !

Match MVP gik til Tamim, da han vandt både double og alle 3 singler…det gjorde Jacob også – dog med at tabe flere sæt end Tamim.

Fantastisk første runde for Virum, hvor alle 4 seriehold formåede at starte sæsonen med holdsejre. Næste runde er allerede i næste uge og derefter kommer så en uges pause (efterårsferien).