10 virum-spillere til Sweden Tour i Helsingborg

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

I weekenden var Virum godt repræsenteret ved Sweden Tour stævnet i Helsingborg. Som altid velorganiseret og professionel rammesætning med god plads mellem bordene, dommer til ALLE kampe, samt en tidsplan som holder 100 %. Virum stillede stærkt med ikke mindre end 10 ungdomsspillere: Theo Dyekjær, Christoffer Norman, Frederik Vater Sørensen, Sofus Andreasen, Kevin Zhou, Theodor Rode, Emma Vendelbo, Sally Lou, Emil Hasselbalch, Felix Stahl Eriksen.

 

I Herre Elite vandt Theo Dyekjær sin pulje, men taber 5-11 i femte til svenske Daniel Gustafson efter puljen. Theodor havde håbet på lidt mere, men fik til gengæld rettet flot op, da han nåede semifinalen i HU18. På sin vej slog han Emil Friis 3-0 i 1/8 finalen, og ikke mindst 2. seedet Charlie Widing, Halmstad BTK i kvartfinalen. Her var det tæt med 12-10 i femte sæt. Frederik var med i HU20. Frederik tabte sine puljekamp og sluttede dermed stævnet fredag. Det var dog dejligt at se Frederik hjælpe de andre Virum-spillere i hallen om lørdagen. Også Christoffer Norman var med i HU20. Christoffer vandt 1 ud af 2 i puljen og kom dermed videre til cup-spillet lørdag. Her tabte Christoffer en tæt og velspillende kamp mod Hugo Nylen, Halmstad BTK. Med lidt held kunne Christoffer lige så godt have vundet. Christoffer stillede også op i Herre Elite. En enkelt tæt 5-sætter, men alt i alt tre nederlag. Og som altid var Norman behjælpelig med coaching af de yngre spillere da han selv var færdig. Sofus stillede op i HU18 og vandt flot sine to kampe i puljen. Derefter ventede Helmer Lidén, Norrtulls SK, som Sofus desværre tabte til i femte sæt.

 

Virums første års juniorspiller Theodor Rode var med i tre rækker. I rækken max 2500 tabte Theo sin første kamp i fjerde sæt. Bedre gik det i P16, som er Theo’s alderssvarende række. Her vinder Theo sin pulje med to sejre ud af to. Efter puljen møder Theo Lukas Blomstrand, Spårvägens BTK i fire meget tætte sæt. Blomstrand ligger nr. 18 i U15-rækken i Sverige, så ingen skam at tabe den. Theo var om lørdagen også med i HU18, hvor han tabte sine kampe i puljen. Kevin spillede traditionen tro også en del rækker. I Max 2500 rækken, som var en knockout række, tabte Kevin sin første kamp til Valle Larsson, Uppsala BTK i tætte fire sæt. I HU18 taber Kevin sine to kampe i pulje og er ude. I P16 er Kevin bedre med. Her vinder Kevin én ud af to i puljen og går videre. Kevin vinder her over David Bergqvist, Norrtulls SK. Efter puljen sidder Kevin over og møder i 1/8 finalen 2. seedet Noa Dahlström, Kalmar BTK, som sikkert vinder 3-0 over Kevin.

 

Emil stillede som i Sweden Tour Halmstad igen op i P12, P13 og P14. Emil klarede sig bedst i P12, hvor han nåede kvartfinalen uden at tabe ét sæt. Der mødte han dog den 2. seedet og senere vinder Melker Johansen, som ikke tabte nogen sæt undervejs i P12-rækken. Emil havde ellers 10-8 i andet sæt, men måtte sande et 12-10 nederlag i sættet. I P13 var det knock-out fra start. Her mødte Emil en anden svensk P12-landsholdspiller Simon Karlsson. Selvom Emil slog Simon 3-0 tidligere på året til et WTT-stævne, var Simon bedre på dagen og spillede en god 3-0 kamp hjem. I P14 stillede 82 spillere til start. Her vandt Emil sin pulje, sad over i næste kamp, vandt i 1/16 finalen over Gustav Højslet fra Ribe. I 1/8 finalen blev det dog svært med et 3-0 nederlag til Theo Alvendal, Norrtulls SK, som ligger nr. 8 på ranglisten i P14 i Sverige. Felix Stahl Eriksen var også til start i selvsamme rækker som Emil. Om lørdagen spillede Felix P13 og P14. I P13 – knockout række – møder Felix Otto Westblad, BTK Rekord, i første runde. Felix taber i meget tætte sæt i 4. sæt. I P14 taber Felix sine to puljekampe og når ikke videre. Bedre gik det i P12, hvor Felix starter ud mod Nils Boberg, som er nummer nr. 8 på den svenske P12 rangliste. Felix vinder med rigtig godt spil kampen 3-0. Felix vinder også de to sidste kampe i puljen og går videre som etter. Her møder Felix svenske Carl Forsberg, Lekstorps IF. Felix spiller en god klog kamp, men har ikke marginalerne med sig og taber 10-12 i femte sæt.  

 

På pigefronten var Emma Vendelbo og Sally Lou med. Emma og Sally var begge med i DU18. Her vinder Emma sin pulje med to sejre ud af to. Emma sidder derefter over og møder dernæst Indra Ferm, Karlsborgs BTK, som hun slår overbevisende 3-0. I 1/8 finalen møder Emma 2. seedet Agnes Svensson, Halmstad BTK, som hun taber 1-3 til. Agnes ligger pt. nr. 2 i Sverige for piger under 17. Også Sally går videre fra pulje, men taber første kamp derefter til engelske Maliha Baig 1-3. I F16 spiller Sally puljespil og bliver 2’er. Hun går dermed videre og vinder 3-1 i næste kamp. I 1/8 finalen møder Sally Nathalie Freij, Spårvägens BTK. En god og tæt kamp ender med et 2-3 nederlag. Emma når kvartfinalen, hvor hun møder svenske Siri Benjegård, Askims BTK men taber 1-3.

Flot med de mange Virum-spillere ude i det svenske. Og godt at se at de kæmper hver kamp og faktisk godt kan være med niveau-mæssigt.